19 / 05 / 2024

Niyazi Akan

Niyazi Akan

Goldex İnşaat Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Veli İhsan Kavukcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Fatih'te kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Osman Niyazi Önen Kimdir?

Osman Niyazi Önen kimdir? Osman Niyazi Önen’in mesleği nedir? Osman Niyazi Önen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Akan, Muhammer Akan ve Murat Akan ortaklığında kuruldu. 

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Fatma Akan tarafından kuruldu.

Akan çatı nasıl tamir edilir? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında sitelerdeki apartmanların akan çatı sorunlarını kaleme aldı. 

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Barış Başar tarafından  kuruldu.

Baran Akan kimdir?

PwC Türkiye Vergi Hizmetleri Direktörü Baran Akan kimdir? Baran Akan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baran Akan'ın biyografisi...

Büyük saygısızlık! Niyazi Mısri’nin türbesi yıkıldı!

Limni adasının merkezinde bulunan Niyazi Mısri’nin türbesi yıktırılıp üzerine apartman yapılmış. Haziredeki mezar taşları da inşaatlarda kullanılmış. 

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi paylaşımı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'yle ilgili paylaşım yaptı.

Muharrem Çakan'dan Essen Belediyesi'ne 10 bin maske!

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Niyazi Akan Haberi

Niyazi Akan

Goldex İnşaat Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Veli İhsan Kavukcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Niyazi Akan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Fatih'te kuruldu!


Goldex İnşaat Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....