28 / 04 / 2024

Niyazi Güllü Gayrimenkul nerede

Niyazi Güllü Gayrimenkul nerede

Kahramanmaraş'ta arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren, kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.

Niyazi Güllü Gayrimenkul Akdeniz'de yükselecek!

Kahramanmaraş'ta arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren, kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.

Niyazi Güllü Gayrimenkul Akdeniz Bölgesi'nde büyüyecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe gelecek beş yıl içinde Akdeniz Bölgesi'ndeki çalışmalarını artırmayı planladıklarını kaydeden Niyazi Güllü, bu süre içinde hizmet standartlarını sektör ortalamasının üzerine çıkaracaklarını söyledi.

Niyazi Güllü, Akdeniz Bölgesi'nde yatırımlarını artıracak!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe gelecek beş yıl içinde Akdeniz Bölgesi'ndeki çalışmalarını artırmayı planladıklarını kaydeden Niyazi Güllü, bu süre içinde hizmet standartlarını sektör ortalamasının üzerine çıkaracaklarını söyledi.

İdris Güllüce GYODER Zirvesi'ne video konferansla katıldı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktası olan 14. Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce video konferans yöntemi ile bağlanarak konuşma yaptı.

İdris Güllüce engellilerle iftar yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Hayatı kolaylaştırmanın yollarını, kurallarını belirliyoruz ve medeni bir ülkede, herkesin rahat edeceği şehirler nasıl oluşur diye de kafa yoruyoruz. Ona göre de yönetmelikler oluşturuyoruz" dedi.

İdris Güllüce, yarın Çevre Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek toplu açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan " toplu açılış ve de araç teslim törenine " katılacak.

İdris Güllüce'nin 23 Temmuz Çorum programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, bugün Bayat Belediyesi'ni ziyaret edecek, Güllüce Çorum programına İskilipli Atıf Hoca Türbesi Ziyareti ve Çorum Belediyesi Engelliler Merkezi İftar Programı ile son verecek.

İdris Güllüce Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çankırı Belediyesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, belediyenin ​Avrupa Birliği IPA Hibe Programı çerçevesinde gerçekleştireceği alt yapı çalışmasının takipçisi olacaklarını söyledi.

İdris Güllüce, bugün bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Çankırı'ya gidiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, bugün bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Çankırı'ya gidecek.

İdris Güllüce'nin 22 Temmuz Ankara programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, 22 Temmuz 2014'te (yarın) “ Gerçek ( True ) Ortofoto ve Coğrafi Veri Üretimi ”projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan programa katılacak...

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde faiz sıkıntısı bitmedi!

Merkez Bankası'nın faiz oranları birçok bakan tarafından tepkiyle karşılanırken, Çevre Bakanı İdris Güllüce de "Kentsel dönüşümde yüksek faizin problemini yaşıyoruz. Kentsel dönüşümde faiz sıkıntısı bitmedi" dedi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde faiz sıkıntısı yaşıyoruz!

Çevre Bakanı İdris Güllüce "Kentsel dönüşümde yüksek faizin problemini yaşıyoruz" dedi. Konutunu kentsel dönüşüme sokan vatandaşın bankadan aldığı kredinin faizinin yüzde 4'ünü Bakanlık'ın ödediğini söyledi.

İdris Güllüce Ümraniye Meydan'ını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ramazan dolayısı ile Ümraniye Meydanı' nda kurulan stantları ziyaret etti. Güllüce, Ümraniye’de Ramazan etkinlik alanında kurulan dernek stantlarını gezdi.

Niyazi Güllü Gayrimenkul nerede Haberi

Niyazi Güllü Gayrimenkul nerede

Kahramanmaraş'ta kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.  Arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, müşterilerine kazançlı ve huzurlu bir gelecek vaat ediyor. Alanlarında üstün kaliteyi ön planda tuttuklarını dile getiren Niyazi Güllü Gayrimenkul Şirket Müdürü' Niyazi Güllü, profesyonel bakış açısı, deneyimli kadrosu ve üstün fotoğraf çekimleriyle de hizmetlerinde kaliteyi sürdürdüklerini kaydetti. 

1998 yılından 2014'e kadar geçen süre içerisinde Kahramanmaraş'ta inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Niyazi Güllü, 2014 yılından sonra profesyonel gayrimenkul ve danışmalık hizmetlerine başladı. Gayrimenkul sektöründe, gayrimenkul değerlendirmesi, alım-satımı ve topraktan satışlar yaptıklarını belirten Güllü, OSB ve sanayi bölgelerinde de ticari sınıflar için arsaları ticari amaçlı olarak yatırımcılara sunduklarını kaydetti. "Böylece hem yatırımcı bir adım önde başlarken bizde...