27 / 04 / 2024

Niyazi Güllü kim

Niyazi Güllü kim

Kahramanmaraş'ta arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren, kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.

Niyazi Güllü Gayrimenkul Akdeniz'de yükselecek!

Kahramanmaraş'ta arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren, kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.

Niyazi Güllü Gayrimenkul Akdeniz Bölgesi'nde büyüyecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe gelecek beş yıl içinde Akdeniz Bölgesi'ndeki çalışmalarını artırmayı planladıklarını kaydeden Niyazi Güllü, bu süre içinde hizmet standartlarını sektör ortalamasının üzerine çıkaracaklarını söyledi.

Niyazi Güllü, Akdeniz Bölgesi'nde yatırımlarını artıracak!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe gelecek beş yıl içinde Akdeniz Bölgesi'ndeki çalışmalarını artırmayı planladıklarını kaydeden Niyazi Güllü, bu süre içinde hizmet standartlarını sektör ortalamasının üzerine çıkaracaklarını söyledi.

İdris Güllüce: Şehirler planlı büyüyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlık olarak öncelikli hedeflerinin insan dostu şehir anlayışını hâkim kılmak olduğunu ifade etti. Güllüce, kimlikli ve kişilikli şehirler oluşturmanın önemine değindi.

İdris Güllüce: Deprem tecrübelerimizden faydalanın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta ile Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti.İdris Güllüce 'Deprem tecrübelerimizden faydalanın' dedi.

İdris Güllüce: Deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta’yı ve Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti. Güllüce, deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı diye konuştu.

İdris Güllüce'nin 9 Ağustos programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 9 Ağustos Cumartesi günü programı belli oldu. İdris Güllüce 9 Ağustos programı kapsamında Altınekin belediyesini ziyaret edecek.

Şanlıurfa Karaköprü Güllübağ'da 4.9 milyon TL'ye satılık üç adet arsa!

Şanlıurfa Karaköprü'ye bağlı Güllübağ Mahallesi'ndeki üç adet arsa toplam 4 milyon 973 bin 834 TL tahmini bedelle 21 Ağustos 2014 Perşembe günü Karaköprü Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilecek...

İdris Güllüce bugün Kırşehir belediyesini ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi web sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. İdris Güllüce bugün saat 18:00 de Kırşehir belediyesini ziyaret edecek.

İdris Güllüce: İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. Doğru, dürüst, çağdaş, teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hemen hemen çıkmak üzere.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüme başlayacağız!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen yıkım programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, köylerde de dönüşüm yapacaklarını belirterek, "ileri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

İdris Güllüce'den Bağcılar'da dönüşüm, iskele ve çevre açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz. Teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hazırlanıyor" dedi.

Niyazi Güllü kim Haberi

Niyazi Güllü kim

Kahramanmaraş'ta kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.  Arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, müşterilerine kazançlı ve huzurlu bir gelecek vaat ediyor. Alanlarında üstün kaliteyi ön planda tuttuklarını dile getiren Niyazi Güllü Gayrimenkul Şirket Müdürü' Niyazi Güllü, profesyonel bakış açısı, deneyimli kadrosu ve üstün fotoğraf çekimleriyle de hizmetlerinde kaliteyi sürdürdüklerini kaydetti. 

1998 yılından 2014'e kadar geçen süre içerisinde Kahramanmaraş'ta inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Niyazi Güllü, 2014 yılından sonra profesyonel gayrimenkul ve danışmalık hizmetlerine başladı. Gayrimenkul sektöründe, gayrimenkul değerlendirmesi, alım-satımı ve topraktan satışlar yaptıklarını belirten Güllü, OSB ve sanayi bölgelerinde de ticari sınıflar için arsaları ticari amaçlı olarak yatırımcılara sunduklarını kaydetti. "Böylece hem yatırımcı bir adım önde başlarken bizde...