02 / 05 / 2024

Nizip Karpuzatan mesire alanı

Nizip Karpuzatan mesire alanı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve yenilenen Nizip Karpuzatan Mesire Alanı hizmete açıldı.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2015 yılında Nizip’e toplamda 80 milyon TL yatırım yapıldığını söyledi.

Şanlıurfa Akçakale'ye 53 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'ye 53 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

Nizip'te altyapı çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi ekipleri, sel baskınlarına karşı yeni yerleşim yerlerinde alt yapı çalışmaları başlattı.

Malatya'ya 60 dönümlük mesire alanı!

Orduzu Pınarbaşı’nda Turgut Özal Tabiat Parkı devamında 60 dönümlük alanın Mesire alanı olarak düzenlenmesi için ihale yapılarak, inşaat çalışmalarına başlandı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Gaziantep Nizip'te inşaat çöktü!

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, bir inşaatın zemin katında harç dökümü sırasında göçük meydana geldi.

Gaziantep Nizip'e dönel kavşak müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentin en büyük ilçesi olan Nizip’teki trafik sorunlarını masaya yatırdı. Büyükşehir ekipleri ilçenin trafik düzenlemesi ile ilgili ilçede bulunan sivil toplum kurulaşları, kanat önderleri ve Mustafa Kökmen Bulvarı esnafına bir sunum yaptı.

Gaziantep Nizip'e ikinci park!

İlçelerdeki sosyal yapılaşmayı sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip’e ikinci parkı yapıyor. Daha önce Karpuzatan Mesire Alanı ve Parkı’nı yapan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çamlık Parkı’nı Nizip’e kazandırıyor.

Elazığ Zafran Mesire Alanı yaşam merkezi olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Zafran Mesire Alanı’nın çok önemli bir dinlenme alanı ve yaşam merkezi olacağını söyledi.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Gaziantep Nizip Caddesi kentsel dönüşüme girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Caddesi ve etrafındaki işyerleri ile binaları kentsel dönüşüm alanına aldı.

Gaziantep Nizip caddesi dönüşüme giriyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Caddesi ve etrafındaki işyerleri ile binaları kentsel dönüşüm alanına aldı.

Nizip Karpuzatan mesire alanı Haberi

Nizip Karpuzatan mesire alanı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve yenilenen Nizip Karpuzatan Mesire Alanı hizmete açıldı.


Nizipli vatandaşlara ilçede yaptıkları ve bundan sonra yapacakları hizmetler ile ilgili bilgiler veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2015 yılında Nizip’e toplamda 80 milyon TL yatırım yapıldığını söyledi.


Kendisinin çocukluğunda Oğuzeli ve Nizip’te iki tane Karpuzatan tesisinin bulunduğunu belirten Şahin, su ve yeşilin insana huzur ile mutluluk verdiğini belirtti. Nizip’in daha iyi hizmetlere layık olduğunu vurgulayan Şahin, buradaki vatandaşların daha iyi bir ortamda sahre yapabilecekleri bir alanın olması için çalışma arkadaşlarıyla birlikte Nizip Karpuzatan Tesisleri’nin tadilatına karar verdiklerini söyledi.

Karpuzatan Tesisleri’nin Nizip’e yapılan ilk yatırım olduğunu ve 5,5 milyon TL harcandığını aktaran Fatma Şahin, Nizip Çayı’nın temizlenmesi, DDY’nin yanında bulunan çamlık alanın ve kültür merkezinin Nizip Belediyesi’ne...