14 / 05 / 2024

nlogo daireleri

nlogo daireleri

Özyurtlarİnsaat'ın Nlogo İstanbul adlı yeni projesi Esenyurt'ta hayata geçiyor. Nlogo İstanbul'un birinci etabında yer alan 850 dairenin yüzde 80'i satıldı. Üç etaptan oluşan projenin her etabında 850 daire bulunuyor.

NLogo'da stüdyo daireler 79 bin TL'ye

Esenyurt NLogo projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 79 bin TL'den başlıyor.

Nlogo'da 2 oda 1 salon daireler 15 günde tükendi!

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt 'ta inşa edilen Nlog 'o İstanbul'da 15 gün sonra 90 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin tamamı tükenirken projenin yarısı satıldı.

Nlogo 350 bin TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

15 projede 8 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat 2.519 konutluk 'Nlogo' projesi için düğmeye bastı. Şirket, Esenyurt meydanına giriş-çıkış kapısı olan bölgedeki proje için 350 milyon dolar yatırım yapacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo İstanbul'da 60 ay 0 faiz!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Nlogo İstanbul projesinde taksitler 2017'de ödenmeye başlanacak!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

NLogo İstanbul'da bugün al, taksiti 2017'de faizsiz öde kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesi için kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul'dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye tam 12 ay sonra yani ev tesliminde başlıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul’da 60 ay 0 faizle!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Nlogo İstanbul’dan evinizi bugün alın, taksitleri 2017’de ödeyin!

Nlogo İstanbul’da yepyeni bir kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul’dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye tam 12 ay sonra yani konut tesliminde başlayacak

Nlogo İstanbul'da ilk 12 taksidi Özyurtlar ödüyor!

İstanbul Esenyur'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da toplamda 2 bin 550 adet daire yer alıyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan projede ilk 12 taksit Özyurtlar bünyesinde ödeniyor.

Nlogo'da şimdi al 2017'de öde! 60 ay 0 faizle!

Özyurtlar İnşaat imzası ile İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen projede ilk 12 taksit Özyurtlar tarafından ödeniyor. Nlogo İstanbul'da toplamda 2 bin 550 adet daire yer alıyor.

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nun 3. köprü kararı!

Danıştay'ın en üst karar organı olan İdari Dava Daireleri Kurulu, Danıştay 14. Dairesi'nin 3. Boğaz Köprüsü'nü ÇED'den muaf tutan kararını oy birliğiyle bozdu.

Özyurtlar, Dubai'de NLogo ve NLive projelerini tanıttı!

ÖZYURTLAR İnşaat, Cityscape Global 2015'te Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıttı. Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir'in Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra uluslararası yatırımcılardan da büyük ilgi gördü.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Nlogo İstanbul Evleri'nde 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat imzası ile İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilmekte olan Nlogo İstanbul projesinde satılık daire fiyatları 142.000 liradan başlamakta olup vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor.

Nlogo'da 'Arkadaşını getir, taksidini sildir' kampanyası!

ÖZYURTLAR inşaat, Nlogo İstanbul projesi için ‘Komşunu getir, taksidini sildir' kampanyası düzenliyor. Bir komşusunu getirenin 2 taksidi siliniyor.

Özyurtlar İnşaat NLogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın 200 milyon lira yatırım değeri ile Esenyurt'ta hayata geçirmekte olduğu NLogo İstanbul projesinde "komşunu getir 2 taksiti sildir" sloganıyla duyurulan cazip kampanya devam ediyor.

nlogo daireleri Haberi

nlogo daireleri

Özyurtlarİnsaat'ın Nlogo İstanbul adlı yeni projesi Esenyurt'ta hayata geçiyor. Nlogo İstanbul'un birinci etabında yer alan 850 dairenin yüzde 80'i satıldı. 


Nlogo İstanbul, 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan oluşuyor. Üç etaptan oluşan projenin her etabında 850 daire bulunuyor. Nlogo istanbul'da 1+0 daireler 89 bin liradan, 1+1 daireler 139 bin liradan, 2+1 daireler 239 bin liradan ve 3+1 dairelerse 269 bin liradan satısa sunuluyor. 


Farklı ödeme alternatifleriyle de konut alıcısına ödemede kolaylık sağlanıyor. Nlogo İstanbul'da daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verenler kalanı için 120 ay banka kredisi kullanabiliyor. Mayısta temeli atılan Nlogo istanbul'un 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Star



N Logo Esenyurt iletişim:

Telefon:  444 40 27

Web Adresi: