28 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul fiyat

Nlogo İstanbul fiyat

Özyurtlar'ın Esenyurt'ta 310 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirdiği Nlogo İstanbul'da teslimler başladı. Projede fiyatlar 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor...

Nlogo İstanbul 60 ay 0 faiz kampanyası için son gün yarın!

Yerli ve yabancı yatırımcının talepleri üzerine Özyurtlar İnşaat, 2016’da satışa açmayı planladığı bir bloğu daha satışa çıkardı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

Nlogo İstanbul: Vurur yüze ifadesi, ev mi alıcan bitanesi!

"Nlogo İstanbul: Vurur yüze ifadesi, ev mi alıcan bitanesi" sloganıyla yükselen Nlogo İstanbul Konutları 7 bloktan oluşuyor. Projede daire fiyatları 171 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul Evleri'nde 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat imzası ile İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilmekte olan Nlogo İstanbul projesinde satılık daire fiyatları 142.000 liradan başlamakta olup vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor.

Nlogo İstanbul 2. etapta 48 ay 0 faiz! 129 bin TL'ye!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçeneklerinden meydana gelen Nlogo İstanbul 2. etapta daire fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul'da 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

48 ay faizsiz vadelendirme yapılan Nlogo İstanbul projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul’un yüzde 50’si bir ayda satıldı! 129 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul projesine konut alıcısı yoğun ilgi gösterdi. Esenyurt’ta hayata geçen ve 5 Mart’ta lansmana çıkan Nlogo İstanbul’un ikinci etabının yarısı bir ay gibi kısa bir sürede satıldı.

Nlogo İstanbul 2. etapta 48 ay 0 faiz! 1.090 TL taksitle!

Taksitlerin 1.090 TL'den başladığı Nlogo İstanbul 2. etapta özel kampanyalarla satışlar devam ediyor. 3 etap halinde tasarlanan projede 48 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Nlogo İstanbul 2. etap kampanyasında 48 ay 0 faiz! 1.090 TL taksitle!

Nlogo İstanbul 2. etap için düzenlenen kampanyaya göre 48 ay faiz ödenmeden taksitlendirme yapılıyor. Projede yer alan dairelerin taksitleri ise 1.090 TL'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul 2. Etap fiyatlar!

Nlogo İstanbul 2. Etap fiyatlar kapsamında daire fiyatları lansmana özel 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul 2. Etap iletişim!

Esenyurt Nlogo İstanbul 2. Etap iletişim için 0850 460 90 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Nlogo İstanbul fiyat!

Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen proje toplam 2 bin 550 adet daireden meydana geliyor.

Nlogo İstanbul 2. Etap satılık daire!

Nlogo İstanbul 2. Etap satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Satışları devam eden projede 48 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul satış ofisi!

Dairelerin alanları 40 metrekareden başlayan Nlogo İstanbul'da satışlar devam ediyor. Proje 310 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. İşte Özyurtlar Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri...

39 bin TL peşinat ile Nlogo İstanbul'da ev sahibi olun!

Nlogo İstanbul'da yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden oluşuyor. Proje "39 bin TL peşinat ile Nlogo İstanbul'da ev sahibi olun" sloganı ile tanıtılıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksit!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul Evleri'nde 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına 3+1 daire fırsatı için sayılı günler kaldı...

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt fiyat!

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor. Nlogo İstanbul'da 1+1 fiyatına 2+1 daire avantajı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde Ramazan kampanyası başladı!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da ramazan ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında 2+1 daireler 1+1 fiyatına, 3+1 daireler ise 2+1 fiyatına satıyor.

Nlogo İstanbul Özyurtlar kampanya fiyatları!

Nlogo İstanbul Özyurtlar projesinde Ramazan boyunca 1+1 daire fiyatına 2+1 daireler 379 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi!

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Torium AVM’ye 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi 139 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl Haziran'da teslim edilecek...

Nlogo Rezidans Esenyurt fiyat listesi!

Nlogo Rezidans Esenyurt fiyat listesi 139 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat'ın projesi Nlogo İstanbul Rezidans'ta ödemeler 48 ay sıfır faizle taksitli olarak yapılıyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul’da peşin fiyatına sıfır faiz!

Özyurtlar İnşaat, şimdi de yeni yılın ilk kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Peşin fiyatına sıfır faiz ve 48 ay vadeyle daire sahibi olma fırsatı sunan ‘Nlogo İstanbul’da, ikinci etap satışları devam ediyor.

Özyurtlar Nlogo Residence fiyat!

Özyurtlar Nlogo Residence fiyat listesi 171 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Nlogo Residence projesinde 2 bin 679 adet daire bulunuyor...

Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt fiyat!

Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt fiyat listesi 171 bin liradan başlıyor. Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt projesi 7 blokta 2 bin 679 daire ve dükkanlardan meydana geliyor...

Nlogo İstanbul fiyat listesi!

Konumuna göre Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yükselen proje Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında 1+0'larda 171 bin TL'den başlıyor.

Nlogo Özyurtlar satış fiyat listesi!

Nlogo Özyurtlar satış fiyat listesi 171 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında, 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Nlogo İstanbul fiyat Haberi

Nlogo İstanbul fiyat

Özyurtlar Holding imzası ile hayata geçirilen N Logo İstanbul projesi, Esenyurt'ta yer alıyor. 310 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 2 bin 679 daire bulunuyor. Projenin ilk etabında bin 800 dairenin teslimi gerçekleşmeye başladı.

3 etapta 7 blok olarak inşa edilen NLogo İstanbul projesinde toplam 2 bin 679 daire ve 87 dükkan bulunuyor. Projenin her etabında 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor. Projedeki 1+0 daireler 40 metrekare, 1+1 daireler 80 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler ise 140 metrekare olarak planlandı. Daire fiyatları ise 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor.

Sosyal alanların da unutulmadığı NLogo İstanbul projesinde çocuk oyun alanları, çocuk oyun odası, süs havuzları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu,...