28 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul iletişim

Nlogo İstanbul iletişim

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri!

7 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta yer alıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri kapsamında 120 aya varan vade sağlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul satış ofisi telefon!

İstanbul Esenyurt 'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Nlogo İstanbul satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 97 olarak belirlendi.

Nlogo İstanbul 60 ay 0 faiz kampanyası için son gün yarın!

Yerli ve yabancı yatırımcının talepleri üzerine Özyurtlar İnşaat, 2016’da satışa açmayı planladığı bir bloğu daha satışa çıkardı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da kampanya başlattı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak.

Nlogo İstanbul satış fiyatları!

7 blok şeklinde inşa edilen Nlogo İstanbul projesi 60 aya varan taksitlendirme uygulanıyor. Nlogo İstanbul satış fiyatları 1+0'larda 171 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul'dan maliyetsiz kredi fırsatı!

Nlogo İstanbul'da yepyeni bir kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul'dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip ödemeye tam 12 ay sonra yani konut tesliminde başlayacak.

Nlogo İstanbul'da ödemeler konut tesliminde başlayacak!

Özyurtlar inşaat "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" diyenler için Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da kampanya yaptı. Projeden daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye konut tesliminde başlayacak.

Nlogo İstanbul'da 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

48 ay faizsiz vadelendirme yapılan Nlogo İstanbul projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul’un yüzde 50’si bir ayda satıldı! 129 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul projesine konut alıcısı yoğun ilgi gösterdi. Esenyurt’ta hayata geçen ve 5 Mart’ta lansmana çıkan Nlogo İstanbul’un ikinci etabının yarısı bir ay gibi kısa bir sürede satıldı.

Nlogo İstanbul 2. etapta 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği Esenyurt Nlogo İstanbul projesinin ikinci etabında gerçekleştirilen ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

Nlogo İstanbul 2. Etap fiyatlar!

Nlogo İstanbul 2. Etap fiyatlar kapsamında daire fiyatları lansmana özel 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim!

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 7 bloktan oluşan projede Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Beyazhane İstanbul iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 1.380 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Beyazhane İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 544 59 29 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Nlogo İstanbul iletişim Haberi

Nlogo İstanbul iletişim

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar pek çok başarılı kampanyayla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar İnşaat, satışlarını ikiye katladı.


Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nloga İstanbul’da satışlarını ikiye katladı. Geçtiğimiz günlerde peşin fiyatına 48 ay vade ve 0 faiz kampanyasıyla yatırımcısının karşısına çıkan Nlogo İstanbul projesi, yoğun ilgi gördü. Banka faizlerinin yüksek olmasının yatırımcıyı korkuttuğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, insanların kredileri ödeyememe kaygısına kapıldığını belirtti. Şirket bünyesinde yatırımcısına finansal ödeme kolaylığı sağladıklarını ifade eden Özyurt, “48 aya kadar yatırımcımıza vade imkanı sunuyoruz. Bu tip kampanyalar ile yatırımcımıza kolaylık getiriyoruz. Bu şeklin insanlara çok daha...