23 / 07 / 2024

Nlogo İstanbul peşin indirim

Nlogo İstanbul peşin indirim

Nlogo Evleri Esenyurt projesindeki dairelerin fiyatları 171 bin TL'den başlıyor, 583 bin TL'ya kadar yükseliyor. Nlogo İstanbul'da peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

TOBB, Yedi Mavi'deki 356 konutun satışına başladı! Hemen teslim, peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla!

İstanbul Zeytinburnu Yedi Mavi’deki arsa sahibi (TOBB) stoğu ilk kez satışta. TOBB kendi bünyesindeki 356 adet konutun satışına resmen başladı. Peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla satışta olan konutlar 'hemen oturuma hazır' olup konut sahiplerini bekliyor.  

Mirabella Bahçeşehir'de peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı!

Cabir Yapı imzasıyla, İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Bahçeşehir’de  yükselen Mirabella Bahçeşehir projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

Beylikdüzü Kristal Kule'de ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta!

İhlas Holding, İstanbul’da, ulaşımın kalbinde hayata geçirdiği Kristal Kule projesinde yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla ofis satışlarına başladı.

Üsküdar Koza Palas'ta yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Koza Mesken tarafından İstanbul'un incisi olan Üsküdar Salacak'ta yükselen Koza Palas'ta yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Koza Palas'ta kout fiyatları ne kadar? Koza Palas'ta hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Lim Hill Çengelköy'de yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı!

Lim Hill Çengelköy projesi, Lim Mimarlık imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de inşa eidliyor. Projede konut satın almak isteyenler için yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı sunuluyor. 

Orman İstanbul'da teslimler bu yıl sonu! Yüzde 50'si peşin, kalanı vade fırsatıyla!

Orman İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50'sini peşin kalanını teslime kadar vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Orman İstanbul'da konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

Estonşehir Koru'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği projede ayrıca 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!

Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da erken teslim fırsatı başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Nlogo İstanbul peşin indirim Haberi

Nlogo İstanbul peşin indirim

Toplam 7 blokta 2 bin 679 daireden meydana gelen Nlogo İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor.


Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Daire teslimlerinin 2016 Haziran'da yapılması planlanıyor.


Nlogo Evleri Esenyurt projesindeki dairelerin fiyatları 171 bin TL'den başlıyor, 583 bin TL'ya kadar yükseliyor. Nlogo İstanbul'da peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. 


Banka garantörlüğünde 120 ay vadeli kredi kullanılabilen Nlogo İstanbul'da peşinde yüzde 15 indirim yapılıyor. 


Nlogo İstanbul'un sosyal imkanları arasında çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center mevcut. 


Proje; Akbatı AVM’ye, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Real...