25 / 07 / 2024

Nlogo kampanyaları

Nlogo kampanyaları

ÖZYURTLAR inşaat, Nlogo İstanbul projesi için ‘Komşunu getir, taksidini sildir' kampanyası düzenliyor. Bir komşusunu getirenin 2 taksidi siliniyor.

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Nlogo Esenyurt'ta 142 bin TL'ye 1+0!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+0 ile 3+1 arasında değişiklik gösteren daireler yer alıyor. Fiyatların 142 bin TL'den başladığı Nlogo Esenyurt'ta ilk etabın 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Esenyurt Nlogo'da ilk etap teslimleri 18 ay sonra!

Daire fiyatlarının 142 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede Özyurtlar İnşaat imzası bulunuyor. Toplamda 850 konuttan meydana gelen Nlogo projesi 100'den fazla dükkanın yer aldığı Cadde İstanbul'u içerisinde barındırıyor.

Esenyurt NLogo İstanbul'da stüdyo daireler 129 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen NLogo projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Nlogo Esenyurt'ta 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 142 bin TL'den başlangıç gösterdiği Nlogo Esenyurt projesinde yer alan konutlar için 36 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği ile ödemeler yapılıyor.

Özyurtlar Nlogo'da 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilen NLogo projesi 850 konuttan meydana geliyor. Projede daireler stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Fiyatları 142 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 36 ay 0 faizle! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başladığı Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde daireler için 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projede daireler stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 36 ay 0 faizle! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Esenyurt Nlogo İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler için 36 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

NLogo İstanbul Esenyurt'ta 129 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği NLogo İstanbul Esenyurt projesinde yer alan daire seçenekleri için 36 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği sunuluyor.

Özyurtlar İnşaat NLogo Esenyurt'ta 129 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 129 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Özyurtlar İnşaat NLogo Esenyurt projesi kapsamın yer alan konutlar için 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

NLogo Esenyurt'ta 129 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen NLogo İstanbul Esenyurt projesinde yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Annenizin bir gün değil her gün hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız ve henüz karar veremediyseniz inşaat firmaları Anneler Günü'ne özel çok özel kampanyalar düzenledi. İşte 9 firmanın 15 projesinde uyguladığı Anneler Günü kampanyaları...

Nlogo kampanyaları Haberi

Nlogo kampanyaları

ÖZYURTLAR inşaat, Nlogo İstanbul projesi için ‘Komşunu getir, taksidini sildir' kampanyası düzenliyor. Bir komşusunu getirenin 2 taksidi siliniyor. Kampanyada kişi sınırı olmadığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "istediğiniz kadar arkadaşınızı getirerek kampanyaya dahil edebilir ve çok sayıda taksidinizi siidirebilirsiniz. Böylece bir taraftan ev borcunuzu azaltırken diğer taraftan da sevdiklerinizle bir arada yaşama imkanına kavuşursunuz" dedi.


Vatan/ Meltem KARA