21 / 07 / 2024

nöbetçi avm olacak mı

nöbetçi avm olacak mı

TBMM ye sunulan kanun taslağına göre büyük mağazalar. pazar günü ve resmi tatil günleri tamamen, diğer günler ise saat 20.30'dan itibaren müşteri trafiğine kapanacak.

'Dolar eylülden sonra fırlayacak!' diye bekleyenlere kötü haber! İslam Memiş doların geleceği net rakamı açıkladı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Eylül itibariyle dolar uçacak' beklentisi içinde olanlara seslenerek doların geleceği net rakamı açıkladı. Dolar ne kadar olacak?

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

Her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceği rakamı açıkladı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

İstanbul'un dönüşümü için 4 ayaklı plan geliyor: Kentsel dönüşümde özel birim olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'un dönüşümü için 4 ayaklı planın geleceğini belirtti. İşte ayrıntılar..

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Elinde dolar olanlar o günü bekleyin! Doların geleceği seviye ayaklarınızı yerden kesecek! Bugün dolar/TL ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırırken, doların geleceği seviye açıklandı. Elinde dolar olanlar o günü bekleyin!

Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

1 Ağustos altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın almak veya satmak isteyenler için güncel altın fiyatları belli oldu. Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın, çeyrek altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağı konusunda uzman yorumları yakından takip ediyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

nöbetçi avm olacak mı Haberi

nöbetçi avm olacak mı

ALIŞVERİŞ merkezlerine (AVM) ayar geliyor. TBMM ye sunulan kanun taslağına göre büyük mağazalar. pazar günü ve resmi tatil günleri tamamen, diğer günler ise saat 20.30'dan itibaren müşteri trafiğine kapanacak. "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazalann Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi" Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve milletvekili arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığına sunuldu. Teklife göre. büyük mağazalann kuruluşu. "Büyük Mağazalar Degerlendinne Kurulunun olumlu raporuna bağlı olacak. Kuruluş izninin alınması diğer kanunların zorunlu kıldığı izin ve ruhsatlann alınması yükümlülüğünü ortadan kaldı mıayacak. Kuruluş iznini almayan projelere, belediyeler tarafından rulısat verilmeyecek ve bu projeler teşvik kapsamına alınmayacak. Değerlendirme Kurulu. İL ilçe ve mahalle dışındaki işletmeler için 9. 

il. ilçe ve mahalle içindeki işletmeler için yine 9 üyeden oluşacak. Kurulun...