14 / 05 / 2024

Nokta İnşaat Bayraklı projesi

Nokta İnşaat Bayraklı projesi

Nokta İnşaat İzmir Bayraklı'da 200 odalı otel, 170 adet konut, AVM, otopark ve sosyal tesislerin yer alacağı bir karma proje inşa edecek. Nokta İnşaat'ın Yönetim Kurulu'nda Torunlar, Sur Yapı ve Kiğılı Grubu'ndan isimler yer alıyor...

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şevki Yakut tarafından kuruldu.

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Uğur Can Erşik tarafından kuruldu!

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Olgun tarafından kuruldu.

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Önder Türkyurt ve Selma Erdoğan ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

Bir Nokta Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Nokta Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Atalay tarafından kuruldu.

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Kasapoğlu tarafından kuruldu.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi geliyor! Yeni Proje!

Avcılar İnşaat İzmir'de 54 milyon 691 bin TL yatırımla 274 konutun yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Tek Nokta Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Nokta Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halil Atalay tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nokta İnşaat Bayraklı projesi Haberi

Nokta İnşaat Bayraklı projesi


Nokta İnşaat, İzmir Bayraklı Turan Mahallesi'nde yeni bir projeye hazırlanıyor. Ege Denizi'nin kıyısında yükselecek olan Nokta İnşaat Bayraklı projesinde 200 odalı otel, 170 adet konut, AVM, otopark ve sosyal tesisler yer alıyor.



Nokta İnşaat İzmir Bayraklı projesi 24 bin 707 metrekare alanda inşa edilecek. Projede 75 adet 1+1, 54 adet 2+1, 39 adet 3+1, 2 adet 5+1 daire tipi bulunuyor. Nokta İnşaat Bayraklı projesini toplam inşaat alanı 137 bin metrekare olarak belirlendi.



Bu yılın son çeyreğinde başlayacak olan proje 2016 yılının ilk yarısında tamamlanacak. Nokta İnşaat Bayraklı projesinin 40 katlı kule bloğunda otopark, alıveriş merkezi, bar, fitness salonu, sauna-masaj salonu, soyunma odaları ve 170 adet konut;


Otel bloğunda otopark, Alıveriş Merkezi, otel odaları ve otel kullanım alanları, restoranlar, seminer odaları,...