20 / 05 / 2024

Nomos Yönetim Limited Şirketi kimin

Nomos Yönetim Limited Şirketi kimin

Nomos Yönetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berat Yiğit tarafından kuruldu. 

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akın Işık tarafından kuruldu.

Armoni Bina Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Bina Tesis Yönetim Limited Şirketi bugün KArtal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Önalan tarafından kuruldu.

Rvm Service Emlak Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Rvm Service Emlak Yönetim Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Marco De Sımone tarafından kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğuz tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Vivest Yönetim Danışmanlık Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Vivest Yönetim Danışmanlık Ve Kiralama Limited Şirketi Şişli’de  15 bin TL sermaye bedeli ile Faik Ulaş Erdem tarafından kuruldu.

Reliance Tesis Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reliance Tesis Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Üçüncü tarafından kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Atakur tarafından kuruldu.

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Nomos Yönetim Limited Şirketi kimin Haberi

Nomos Yönetim Limited Şirketi kimin

Nomos Yönetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berat Yiğit tarafından kuruldu. 

Nomos Yönetim Limited Şirketi konusu:
1-) Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) 2-) İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) 3-) İdare merkezi faaliyetleri (idare merkezi tarafından aynışirket veya girişimin diğer birimlerine sağlanan yönetim hizmetleri ile bağlı iştiraklerini yöneten holdingler dahil) 4-) Diğer projelere yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (telekomünikasyon ve yayıncılık projeleri, doğalgaz ve buhar dağıtım projeleri ve diğerleri ile inşaat projelerinin yönetimi dahil))...