02 / 05 / 2024

Nostalji Bahçeleri Projesi bağcılar

Nostalji Bahçeleri Projesi bağcılar

Bağcılar Nostalji Bahçeleri Projesi, yeni dostluk ve kardeşliklere köprü kuruyor. İlçenin 22 mahallesinde de kurulacak olan Nostalji Bahçeleri Projesi kapsamında Merkez Mahallesi’nde inşaatı süren Kızılcık Bahçesi de yakında hizmete sunulacak.

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Ankara Sincan'da hobi bahçeleri yıkıldı!

Tarım arazilerinin birtakım aracılar tarafından hobi bahçeleri şeklinde bölünüp satılmasının engellenmesi için geçen yıl Ekim'de meclisten geçen Torba Yasa'da bulunan  düzenleme sonrası mağdur olan hobi bahçesi sahiplerinin evleri ve bahçeleri yıkıldı. 

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi çalışmaları dahilinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yerleşkesindeki binalar yıkılıyor.

Millet bahçeleri projelerinin maliyeti ne olacak?

2021 yılın üç belediye millet bahçesi projeleri için 14 milyon 425 bin TL ödeme yapacak. Bunun yanı sıra TOKİ de  millet bahçeleri için 59 milyon TL'lik sözleşme imzaladı.

Şanlıurfa'da hobi bahçeleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 60 yaş üstü vatandaşlara yönelik hobi bahçeleri için çalışmalara devam ediyor. 

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Hobi bahçeleri kanunu!

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri gibi uygulamalarla bölünmelerinin önüne geçilmesi, arazilerde izinsiz ağaç kesimiyle ilgili cezaların artırılması için yeni kanun yasalaştı. İşte hobi bahçeleri kanunu...

Hobi bahçeleri yıkılacak mı?

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri gibi uygulamalarla bölünmelerinin engellenmesi, sahipli arazilerde izinsiz ağaç kesimiyle ilgili cezaların artırıldı. Kanun teklifi TBMM'de yasalaştı. Peki hobi bahçeleri yıkılacak mı? İşte hobi bahçeleri kanunu...

Nostalji Bahçeleri Projesi bağcılar Haberi

Nostalji Bahçeleri Projesi bağcılar


Kirazın, kayısının, üzümün, kestanenin, fındığın ve cevizin dalından yendiği Bağcılar’a şimdi de kızılcık bahçesi yapılıyor.


Bağcılar’ ilçesinde adına yakışır projelerden olan Nostalji Bahçeleri Projesi, yeni dostluk ve kardeşliklere köprü kuruyor. İlçenin 22 mahallesinde de kurulacak olan Nostalji Bahçeleri Projesi kapsamında Merkez Mahallesi’nde inşaatı süren Kızılcık Bahçesi de yakında hizmete sunulacak.

Merkez Mahallesi’nde 1418 metrekarelik alana kurulacak olan Kızılcık Bahçesi’nde 1333 metrekarelik bir peyzaj alanı bulunacak. Yine bahçede 85 metrekarelik alanda da kafeterya hizmet verecek. İnşaatı tamamlama çalışmaları büyük bir hızla devam eden Kızılcık Bahçesi’nde park, çocuk oyun parkı, çocuk oyun alanları, açık alan ve spor aletleri de yer alacak.

“BAĞCILAR’I BAĞ VE BAHÇELERE KAVUŞTURUYORUZ”

Bağcılar’da hizmete sundukları Nostalji Bahçeleri Projesi’nin ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçeyi...