21 / 05 / 2024

noter randevu

noter randevu

Noterlerin güvenli ödeme sistemine geçmesiyle kredi kartı ile ödemeler başladı. Geçtiğimiz beş 5 aylık süreçte 149 milyon 304 bin 496 liralık işlem gerçekleşti.

Noter araç satış ücreti 2024! Otomobil alacaklar hemen bakın!

Otomotiv sektöründe sert rüzgarlar eserken, 2. el araçlara yönelen pek çok kişi de noter araç satış ücreti 2024 ile ilgili araştırma yapıyor. Peki 2024 yılı noter araç satış ücreti ne kadar?

Tapu Daireleri nasıl çalışıyor? Çalışma saatleri ve randevu sistemi nasıl işliyor? 

Vatandaşlar Tapu Müdürlüğü'ne başvuru yapmadan önce çalışma saatleri, randevu sistemi ve gerekli belgeler gibi konularda bilgi sahibi olmak zaman kazanmanızı ve işlemlerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Alman vizesinde yeni dönem başlıyor! Vizede 2 adımlı randevu süreci olacak!

Almanya, Türkiye’deki vize sistemini değiştirdiğini duyurdu. Buna göre, İki aşama ile vize verileceği kaydedildi. Önce konsoloslukların internet sitesine randevu için başvurulacak. Ardından da başvuru sırasına göre, maille randevu cevabı gelecek.

Hastanelerde dört branşta randevu sorunu devam ediyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cildiye, plastik cerrahi, göz ve Kulak Burun Boğaz (KBB) gibi branşlarda randevu sorununun kısmen devam ettiğini belirterek çözüm aradıklarını söyledi.

Gayrimenkul satışında yeni dönem başladı! Randevu e-devletten, satış noterden!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, “Başvurular, e-Devlet sistemindeki Türkiye Noterler Birliğinin “e- randevu/başvuru” uygulamasından alınacak. 500-4000 TL arasında hizmet bedeli verilecek” dedi.

Noterden gayrimenkul satışı nasıl yapılır? İşte detaylar ve randevu alma süreci!

4 Temmuz 2023 tarihi itibariyle noterden gayrimenkul alım-satım işlemleri başladı. Konut, arsa ve dükkan gibi taşınmazların satışı artık noter aracılığıyla da gerçekleştirilebilecek. Noterden gayrimenkul alım satım işlemleri için başvuru talebi ve randevu almak gerekiyor. 

Tapuda şeytanın bile aklına gelmeyecek bu tuzağa dikkat! Duyunca şok olacaksınız!

Sektör yetkilileri kendilerini 'emlakçı' olarak tanıtan dolandırıcıların, noter ya da tapu müdürlüklerinden mesai bitimine yakın randevu alıp, satış tutarını banka hesabına havale ettirdikten sonra ev almak isteyen kişileri, “Mesai bitti, işlemlere yarın devam edelim” yalanıyla kandırdığını ifade et

Bakanlık peş peşe açıkladı! 2023 noter işlemlerine kallavi zam geldi! Acilen göz atmak gerekiyor! Canınız yanmasın!

2023 ile birlikte zam haberleri de ardı ardına gelmeye başladı. Birçok farklı kaleme yapılan zamlar bu sefer de noter kağıtlarına yapıldı. İşte detaylar...

Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Hisseli tapuya yeni sahip olan kişiler, hisseli tapunun ne olduğunu, bir zararının dokunup dokunmayacağını ve hisseli tapu noter satışı olur mu? şeklinde sorulara yanıt aramaktadır.

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Hisseli tapu, normal tapulara göre farklılıklar göstermektedir. Bu yüzden hisseli tapusu olan kişiler bu konuda bilgi sahibi olmak istiyor. Hisseli tapu satışına dair detayları araştırıyor. Peki Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Tapuya randevu almadan gidilir mi?

Tapu işlemleri pek çok kişinin gözünde büyür. Tapudan randevu alamayan veya unutan kişiler, “Tapuya randevu almadan gidilir mi?” sorusuna yanıtını merak ediyor. İşte detaylar!

Tapu kaç gün sonraya randevu veriyor?

Tapuda işlemlerin gerçekleşmesi için izlenecek bir yol vardır. Onlardan biri randevu almaktır. Tapu kaç gün sonraya randevu veriyor? sorusu vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte haberin detayları!

noter randevu Haberi

noter randevu

Adalet Bakanlığı önderliğinde Türkiye Noterler Birliği, İçişleri Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nın ortak çalışmasının sonucunda 3 Şubat’ta uygulamaya konulan ‘Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi ve Noter Ücretlerinin Kredi Kartı ile Ödenmesi’ uygulaması büyük ilgi gördü. 

Hürriyet Gazetesi'nden Oya Armutçu'nun haberine göre; yeni sistemle beraber bin 501 noterlikte kredi kartıyla işlem yapıldı. 

Uygulamanın başladığı tarihten beri güvenli ödeme sistemiyle noterliklerde 561 bin 88 işlem gerçekleşti. İşlemlerin toplam hacmi 149 milyon 304 bin 496 lira oldu.

Noter işlemlerinde kredi kartı da geçerli...