03 / 05 / 2024

Nour Arwad Gemi iletişim

Nour Arwad Gemi iletişim

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Labbadı tarafından kuruldu. 

Ayk Gemi İnşa Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Gemi İnşa Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Bozan tarafından kuruldu.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Olin İnşaat Gemi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olin İnşaat Gemi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Liya Ulubay tarafından kuruldu.

Aydınlar1 Makine Denizcilik Gemi Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar1 Makine Denizcilik Gemi Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Aydın tarafından kuruldu.

Keymar Gemi Hizmetleri Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keymar Gemi Hizmetleri Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Uzun tarafından kuruldu.

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Salih Dugan tafaından kuruldu.

Viktoria Gemi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viktoria Gemi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Luka Ljubıcıc tarafından kuruldu.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Miklagard Bulk Gemi İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Miklagard Bulk Gemi İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Abdullah Bozoğlu tarafından kuruldu.

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Nour Arwad Gemi iletişim Haberi

Nour Arwad Gemi iletişim

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Labbadı tarafından kuruldu. 

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
Gemi parçaları,alımı ,satımı ithalat ve ihracat hizmetleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi adres: İstasyon Mah.Yazıcı Sk. Sit.B Apt.No:4 B/8...