15 / 05 / 2024

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Beylerbeyi Arsa Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Beylerbeyi Arsa Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İhsan Bekar tarafından kuruldu!

Niv Arsa Geliştirme Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Niv Arsa Geliştirme Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Samet Arabacı tarafından kuruldu.

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu ve Sercan Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu, Hasan Can ve Umur Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Dege Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dege Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu tarafından kuruldu.

Proje geliştirme danışmanlığı müteahhitlere ne fayda sağlar?

Arsa temini çok önemli bir problem olduğu için müteahhitlerin önceliği, satılabilecek bir proje geliştirmekten, mevcut arsanın elverdiği projenin geliştirilmesine kaymış durumda. Peki Proje geliştirme danışmanlığı müteahhitlere ne fayda sağlar?

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi, Bedii Can Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu, Birol Yücel tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli, Nişantaşı, Harbiye'de kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Temeltaş Proje A.Ş., 2007'de kuruldu. Yabancı yatırımların Türkiye'ye gelmesine zemin hazırlayan şirket konuttan ofise, otelden her çeşit gayrimenkul projesine profesyonel danışmanlık hizmeti veriyor. Şu ana kadar 65 proje ile 16 binden fazla konut satışı yapan Temeltaş, faaliyetlerine 25 ve üzeri gayrimenkul projesinin satışında da tek yetkili olarak sürdürüyor. 

Almanya doğumlu olan Ahmet Temeltaş, Akademi FürDaten Verarbeitung'den (ADV - Bilgi İşlem Akademisi) 1996'da mezun oldu. Ahmet Temeltaş mezuniyetinin ardından Hollanda'da bulunan Dünya Bitki Borsası'nda (AalsmeerBloemenveiling) broker olarak çalıştı. Ardından Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul’ü kurdu ve gayrimenkul sektörüne adım attı....