02 / 05 / 2024

nova dekorasyon

nova dekorasyon

Nova Reklamcılık Dekorasyon, inşaat sektöründe en az 3 yıl deneyimli proje mühendisi ve proje mimarı arıyor.

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Serdar Koca ve Abdullah Karakimseli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Besa Nova'da yüzde 10 indirim fırsatı!

ANKARA - Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara'da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent'in nezih bölgelerinden Yaşamkent'te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı...

Aydınsaray Yapı Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınsaray Yapı Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Aydın, Canan Nilüfer Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

Besa Nova'da KDV Besa İnşaat'tan!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara’da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent’in nezih bölgelerinden Yaşamkent’te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı.

Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Türk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart 'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Altınay Caddesi'nde kuruldu.

İstanbulum Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulum Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Akçam tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Erkan, Bilgin Ağyüzlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Yenerler İş Merkezi'nde kuruldu.

Altınova'nın imar uygulaması yapılıyor!

Altınova Kapalı Semt Pazarı' nı ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, önümüzdeki günlerde 18 uygulamasını tamamlayarak bölgenin 30 yıldan fazla devam eden imar problemini bitireceklerini söyledi.

Hey Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hey Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Kanpak, Mehmet Emin Kanpak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

BYZT Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYZT Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, İlhan Beyazıt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Hacı Mansur Sokak, Bayraktar Apartmanı'nda kuruldu.

Serdar Arısu Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Arısu Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Arısu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

nova dekorasyon Haberi

nova dekorasyon

Nova Reklamcılık Dekorasyon, proje mühendisi ve proje mimarı arıyor. 


Aranılan özellikler:

- Mimarlık, makine veya inşaat mühendisliği mezunu,

- İnşaat sektöründe en az 3 yıl deneyimli, 

- Sketch Up, 3D max, Solid Works ve Autocad programlarından birkaçını iyi derecede kullanabilen,

- İyi derecede İngilizce bilen,

- Gerektiğinde Azerbaycan ya da Türkmenistan'a uzun süreli seyahat engeli olmayan.


başvuru için: