05 / 05 / 2024

Nova Gayrimenkul

Nova Gayrimenkul

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Brüt ve net metrekare makası açılıyor!

İstanbul’da brüt ve net metrekare arasındaki makasın her geçen yıl açıldığını vurgulayan Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın acilen bu soruna el atması gerekiyor

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Folkart Nova ticari alanlar satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden 15-yıldız" ödülü alan Avrupa'nın en iyi yüksek katlı projesi olarak seçilen Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ie Özgür Özcan tarafından kuruldu.

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Yujıa Chen tarafından kuruldu.

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Selçuk Temeltaş tarafından kuruldu.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İst Nova Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Nova Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fayza I.A.A. tarafından kuruldu.

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıltıadıs Epıthımıadıs ve Gökhan Emre Petorak tarafından kuruldu. 

Ng Nova Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ng Nova Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Nural tarafından kuruldu. 

Mistral GYO, Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Nova Gayrimenkul Haberi

Nova Gayrimenkul

Ahmet Temeltaş kimdir?

Ahmet Temeltaş, Almanya doğumlu. Akademi FürDaten Verarbeitung'den (ADV - Bilgi İşlem Akademisi) 1996 yılında mezun olan Temeltaş, bugün Nova Gayrimenkul'ün sahibi.


Ahmet Temeltaş mezuniyetinden sonra, Hollanda'da bulunan Dünya Bitki Borsası'nda (AalsmeerBloemenveiling) broker olarak çalıştı. 


2007 yılında Türkiye’ye dönen Ahmet Temeltaş, burada da bitki brokerlığı yaptı ancak Türkiye’de bu sektörde beklediği ilgiyi bulamayan Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul’ü kurarak inşaat sektörüne girdi. 2008-2009 yılları arasında en çok satış yapan emlak şirketi oldu.


Emlak sektöründe projeler üretmeye başlayan Ahmet Temeltaş; 2008 yılında  yaklaşık 35 bin,  2009 yılında 30 bin, 2010 yılında 45 bin, 2011 yılında ise 60 bin metrekare gayrimenkul satışı gerçekleştirdi.  Nova Gayrimenkul, 150 milyon liralık cirosu ile 2008 ve 2009 yıllarında en çok satış yapan emlak şirketi oldu. 


Ahmet Temeltaş, 2012 yılında...