08 / 05 / 2024

Nova Mühendislik Moving Wall

Nova Mühendislik Moving Wall

Müşterilerin isteğine göre şekillenebilen daireler ve ofisler tasarlamak hareketli oda duvarları ile artık çok kolay. Nova Mühendislik tarafından geliştirilen yeni Moving Wall duvar sisteminin projelerde uygulanmasına başlanıyor.

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Geoteknik Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Burak Duran Muhammet Yeler tarafından  kuruldu.

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Deniz Yumuk tarafından kuruldu.

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamid Kablan tarafından kuruldu.

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kızılateş tarafından kuruldu.

Nova Solutions Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Solutions Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çinal, Hasan Sağır, Şahin Umur ve Ufuk Ateş ortaklığında kuruldu. 

Nova Mühendislik'ten yeni duvar sistemi Moving Wall!

Müşterilerin isteğine göre şekillenebilen daireler ve ofisler tasarlamak hareketli oda duvarları ile artık çok kolay. Nova Mühendislik tarafından geliştirilen yeni Moving Wall duvar sisteminin projelerde uygulanmasına başlanıyor.

Geosis Makina Mühendislik ihalelere katılma yasağı kararı!

Milli Savunma Bakanlığı Geosis Makina Mühendislik için ihalelere katılma yasağı kararı aldı...

YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı!

Et ve Süt Kamu Genel Müdürlüğü YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı aldı...

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Nova Mühendislik Moving Wall Haberi

Nova Mühendislik Moving Wall

Nova Mühendislik tarafından geliştirilmiş, Türkiye patentleri alınmış, yurt dışı patent başvuruları yapılmış olan Moving Wall duvar sisteminin projelerde uygulanmasına başlanıyor.


Günümüzde konutlarda ve ofislerde çok temel bir sorun var ve bu yeni duvar sistemi bu sorunu çok başarılı bir şekilde çözüyor.


Günümüzde konutlar standart ölçülerde yapılıyor, evi kullanacak kişilerin kendi ihtiyaçlarına göre mutfak ve odaların büyüklüklerini değiştirme şansı yok. Örneğin çocuksuz bir aileye çocuk odası gereksiz kalıyor, çok çocuklu aile ise aynı çocuk odasını küçük buluyor, mutfağın büyüklüğü çoğu zaman evin hanımının hayalindeki gibi olmuyor ya büyük ya küçük ama hiçbir zaman hayalindeki gibi değil... Sonuç olarak oda alanları sabit ve insanlar buna uymak zorunda.


Bu durum konutun satışını zorlaştırıyor, konutu veya ofisi alan kişiler onu ihtiyaçlarına göre kullanamıyor.


Nova Mühendislik şirketi, Moving...