05 / 05 / 2024

Novada Ataşehir müdür

Novada Ataşehir müdür

2001 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü derece ile bitiren Kadir Cebeci Novada Ataşehir’in yeni müdürü oldu. Cebeci, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yaptı...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

PTT'de müdür için kiralanan daire vergiden muaf tutuldu iddiası!

PTT iştiraki Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin, 2019'da genel müdürün kullanması için İstanbul’da daire kiraladığı, şirket kasasından ödenen kiranın vergiye tabi tutulmadığı iddia edildi. Ataşehir’den kiralanan konutun aylık ücretinin 4 bin 200 TL olduğu ortaya çıktı. 

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'a Genel Müdür olarak Dr. Mithat Bülent Özmen atandı. 

Metro AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Metro AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu, istifa etti...

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

Taşeron firma sahibi proje müdürünü öldürdü!

Eskişehir Teknik Üniversitesi kampüsündeki kongre merkezinin inşaatıyla ilgili sözleşmenin iptal edildiği için taşeron firma sahibi ve proje müdürü arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda, proje müdürü hayatını kaybetti.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Novada Ataşehir müdür Haberi

Novada Ataşehir müdür

Novada Ataşehir Alışveriş Merkezi Müdürlüğüne Kadir Cebeci getirildi. 2001 yılında İstanbul  Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü derece ile bitiren Cebeci,  yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yaptı.


Halen  Kadir Has Üniversitesi’nde  finans üstüne doktora çalışmalarını sürdüren Cebeci,  daha önce Airport Outlet Center, Sınav Dergisi Dershaneleri, Town Center Alışveriş Merkezi ve Özel Doğan Hastanesi’nde reklam, halkla ilişkiler ve pazarlama müdürü olarak görev...