02 / 05 / 2024

Novada Ataşehir ulaşım

Novada Ataşehir ulaşım

Novada Ataşehir’de perdeler çocuklar için açılıyor. Novada Ataşehir Çocuk Kültür Merkezi ocak ve şubat aylarında Türkiye’nin en ünlü çocuk tiyatroları ile çocuk oyuncak atölyelerine ev sahipliği yapacak.

Novada Ataşehir’in yeni müdürü Kadir Cebeci oldu!

2001 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü derece ile bitiren Kadir Cebeci Novada Ataşehir’in yeni müdürü oldu. Cebeci, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yaptı...

Novada Ataşehir AVM'de e-bebek 24. mağazasını açıyor!

Turkmall’un geliştirdiği Novada markasının ikincisi olan Novada Ataşehir AVM'de e-bebek 24. mağazasını açıyor...

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Ataşehir Nazım İmar Planı plan notu değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi'ne bağlı Ünalan - Örnek - Esatpaşa ve Fetih Mahalleleri Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Ataşehir ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü'nün kiraları mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ataşehir Tapu Müdürlüğü ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü hizmet binalarının kira bedelleri ve kiralanma usullerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ataşehir'de tapu çetesi yakalandı!

ATAŞEHİR’de A.D.’ye ait yaklaşık 3.5 milyon TL’lik arsayı sahte vekaletnameyle satmaya çalışan 10 kişilik çete, Ataşehir Tapu Müdürlüğü’ndeki memurlar sayesinde yakalandı.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ataşehir Türkiye'de finansın kalbi olacak!

Ataşehir'de devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin oluşturulduğunu dile getiren Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, yatırımların bu bölgeye yoğunlaştığını söyledi.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım!

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Çeşitli sosyal imkanların bulunduğu projede fiyatlar 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım!

Blokların 15 kat şeklinde yükseleceği proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7- 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yükseliyor. Projede konutların 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Novada Ataşehir ulaşım Haberi

Novada Ataşehir ulaşım

Sihirli Güçler Çocuk Tiyatrosu, BP Çocuk Tiyatrosu ve Banvit Çocuk Tiyatrosu 16 Şubat tarihine kadar her hafta Novada Ataşehir AVM’de ücretsiz olarak oyunlarını sahneleyecek. 

Sihirli Güçler Çocuk Tiyatrosu 11,12 – 18,19 -25, 26 Ocak ve 1,2-8,9-15,16 Şubat tarihlerinde saat 13.00 ve 15.00’de izleyici karşısına çıkacak. BP Çocuk Tiyatrosu’su 10,17,24,31 Ocak tarihlerinde saat 11.30’da oyunlarını sahneleyecek. Banvit Çocuk Tiyatrosu ise 7,14, 21 Ocak tarihlerinde saat 11.00’de sahne alacak.

Çocuklar, Ocak ayı boyunca her hafta sonu çocuk oyun atölyesinde ünlü masal kahramanlarına hayat verecek. Uzman eğitmeler eşliğinde 11,12 Ocak’ta Hansel ve Gretel’in 3 Boyutlu Evi, 18,19 Ocak’ta Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Kuklalarını yapacak olan çocuklar, yarattıkları oyuncaklara da sahip olacaklar.

   ...