09 / 05 / 2024

Novada Edremit AVMde hangi markalar var

Novada Edremit AVMde hangi markalar var

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı açıldı!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit’in ikinci fazı açıldı. Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Edremit; 65 ulusal ve uluslararası marka ile yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak

Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Edremit'te icradan 5.2 milyon TL'ye satılık işyeri!

Edremit 1. İcra Dairesi, Balıkesir'in Edremit ilçesindeki işyerini satışa çıkardı. Üzerinde yapı marketi bulunan işyerinin toplam satış bedeli 5 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Vakıflar'dan Edremit'te yapım karşılığı kiralık arsa!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Edremit'te bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın inşaat bedeli 1 milyon 781 bin 97 TL olarak belirlendi.

Balıkesir Edremit Körfezi'ne 150 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezi'ne, İller Bankası ve Dünya Bankası desteği ile toplamda yaklaşık 150 milyon TL tutarında yatırım yapacak

Edremit Körfezi'ne 150 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezine, İller Bankası ve Dünya Bankası desteği ile toplamda yaklaşık 150 milyon TL tutarında yatırım yapacak. İşte Edremit Körfezi'ne yapılacak yatırımlar...

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce son başvuru günü!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesinde toplam 3 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Balıkesir Edremit İbrahimce 412 Konutluk Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları bugün başladı.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

9 bin 370 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Edremit Evleri'nde Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

Edremit Altınoluk'a 2 bin metrekarelik park inşa edilecek!

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi'nde hazırlanan Kuyudere yeşil alan düzenlemesi kısa süre içerisinde hayata geçirilecek. Yeşil alanları, seyir terası, yürüyüş yolu, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir nefes alma merkez

Van Edremit Belediyesi ek bina ve dış cephe yapımına başlandı!

Van merkez Edremit Belediye Başkanlığı ve birçok müdürlük birimin bulunduğu şuan ki hizmet binasının yetersiz gelmesinden kaynaklı ek bina yapımına başlanıldı.

Novada Edremit AVMde hangi markalar var Haberi

Novada Edremit AVMde hangi markalar var

Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Edremit; H&M, LC Waikiki, Koton, İpekyol, Twist, Roman, U.S. Polo Assn. ve Flo gibi önde gelen 65 ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.


İzmir – Çanakkale karayolu üzerinde, Edremit ve Akçay arasında yer alan Novada Edremit, ikinci fazıyla birlikte toplam 25.000 metrekare kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası 65 markaya ulaşacak. Balıkesir’in en büyük ilçelerinden biri olan Edremit’te yer alan Novada; yeni açılacak H&M, LC Waikiki, Koton, Roman, U.S. Polo Assn., Derimod, Flo, Greyder, Penti, Madame Coco, Yves Rocher ve diğer mağazaları ile Körfez’in en büyük alışveriş ve eğlence merkezi olarak bölgenin sosyal yaşamını renklendirmeyi sürdürecek. Körfez çevresine renk katacak zengin marka karmasının yanı sıra...