02 / 05 / 2024

novada konya açıldı mı

novada konya açıldı mı

Turkmall, 5 AVM daha açacak. Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, bugüne kadar yaptıkları 5 milyar euroluk AVM yatırımının 2 milyarlık kısmının Anadolu'ya gittiğini söyledi...

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Konya Alemdar Cami ibadete açıldı! 

Konya'da inşaatı tamamlanan Alemdar Cami ibadete açıldı.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Konya’nın ilk millet bahçesi açıldı!

Konya'nın Konya’nın ilk millet bahçei Meram'da açıldı. Meram Millet Kıraathanesi’nin açılışı Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Konya Kulu Şehir Konağı hizmete açıldı!   

 Konya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatı tamamladığı Kulu Şehir Konağı gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Konya Karapınar Şehir Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

CarrefourSA'nın Konya'daki ilk süpermarketi açıldı!

Türkiye perakende sektörünün öncü markaları arasında yer alan CarrefourSA'nın Konya'daki ilk süpermarketi hizmete açıldı.

Konya Elitt Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Selçuklu Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı üzerinde inşa edilen Elitt Otel hizmete açıldı. 33 odalı otel, 68 yatak kapasitesine sahip.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Konya Bozkır Şehir Konağı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bozkır’a kazandırdığı şehir konağı, restore edilen eski hükümet konağı ve Bozkır Belediyesi tarafından yaptırılan belediye ek hizmet binası vatandaşların hizmetine açıldı.

Konya Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı. Düzenlenen törene teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Konya Akören Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akören ilçesinde inşa edilen kültür merkezi hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılış töreninde konuştu.

Novada Konya yılbaşında açık mı?

Novada Konya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya yılbaşında açık mı? Novada Konya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Konya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

novada konya açıldı mı Haberi

novada konya açıldı mı


Son yıllarda alışveriş merkezi (AVM) yatırımlarını Anadolu şehirlerine kaydıran Turkmall, bu yıl 5 ayrı kentte toplam 210 milyon euroluk değerinde yatırım gerçekleştirecek. Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni 30 Nisan tarihinde açan Turkmall, Akhisar, Konya ve Edremit'te Novada markasıyla, Çanakkale'de ise Troy Park ismiyle birer alışveriş merkezi daha açacak. Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, bugüne kadar yaptıkları 5 milyar euroluk AVM yatırımının 2 milyarlık kısmının Anadolu'ya gittiğini...