27 / 04 / 2024

Novada Manavgat

Novada Manavgat

Yaza doğru perakende sektörü hareketlenirken, yeni alışveriş ve yaşam merkezleri birbiri ardına açılmaya başladı ve pek çok ilçe ilk kez AVM ile tanıştı. İşte mayıs ayında kapıları açılan Türkiye'nin yeni AVM'lerinden bazıları:

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Novada Manavgat AVM açıldı!

MMM Migros, LC Waikiki, Koton, DeFacto, Cinemaximum, Teknosa, Deichmann ve Starbucks gibi önde gelen 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Manavgat'ta okul binasında patlama!

Antalya Manavgat'ta bir ilköğretim okulunda meydana gelen şiddetli patlama binayı kullanılamaz hale getirdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada binanın duvarları tamamen yıkılırken kapı ve pencereler metrelerce fırladı...

Manavgat Ticaret Odası Göteborg Emlak Fuarı'na katıldı!

İsveç'te 8-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Göteborg Emlak Fuarı'na Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti de katıldı. Heyette Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'm yanı sıra, üyelerden oluşan iş adamları katıldı.

Manavgat'taki ilkokul binasında yangın çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, bina harabeye döndü

Manavgat Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Merkezi eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katıldığı törenle açıldı. Manavgat Atatürk Kültür Merkezi, 36 bin 359 metrekarelik alanda 5 bin 576 metrekare alan üzerine inşa edildi.

Manavgat Kültür Merkezi Meydanı'na Anıtsal Saat Kulesi yapılacak!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Anıtsal Saat Kulesi yapım işini 28 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu saat kulesi yapım işi 60 gün sürecek.

Manavgat Çenger HES imar planı askıya çıktı!

Antalya Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki sınırları içerisinde kalan Çenger Çayı üzerinde yapılmak istenilen “Çenger 2-3 Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali” ne ilişkin imar planı bugün askıya çıktı...

Manavgat Devlet Hastanesi'nin ek binası hizmete hazır!

Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, "Manavgat Devlel Hastanesi 100 yataklı ek bina iç dizayn çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Kısa süre içerisinde taşınma işlemi gerçekleşecektir" dedi.

Manavgat Moonlight Restorant satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılıyor!

Manavgat Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Selimiye Mahallesi'nde yer alan ruhsatsız Moonlight Restorant'ı satışa çıkarıyor. İhalesi; 9 Aralık 'ta yapılacak.

Mehmet Kuru Manavgat Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Türkiye Kamu Hastaneleri yetkilileri Manavgat Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu inşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu

Novada Manavgat Haberi

Novada Manavgat

Yaza doğru perakende sektörü hareketlenirken, yeni alışveriş ve yaşam merkezleri birbiri ardına açılmaya başladı ve pek çok ilçe ilk kez AVM ile tanıştı.


Türkiye'de bugün 354 AVM bulunuyor. Ülke genelinde AVM"si olmayan 23 il bulunduğu belirtiliyor. 2015 yılında 663 milyar TL olan perakende ciro büyüklüğünde organize perakendenin yani zincir mağazalarının payı, alışveriş merkezlerinin katkısı ile 217 milyar TL'ye ulaştı. Bu rakam, on yıl önce 55 milyar TL seviyesindeydi. Türkiye'de AVM'lerde 800 bin kişi istihdam ediliyor. AVM'lerde aylardır süren hareketsizlik yeni açılışlarla yerini canlılığa bırakıyor. İşte mayıs ayında kapıları açılan Türkiye'nin yeni AVM'lerinden bazıları:


1) Novada Manavgat AVM


Manavgat AVM ile tanıştı 

Novada Manavgat, Antalya'nın en büyük ikinci ilçesi ve en önemli turistik merkezlerinden biri olan Manavgat'ta kapalı otopark alanı dahil 78 bin metrekare inşaat...