06 / 07 / 2024

Novada Tokat projeleri

Novada Tokat projeleri

Bugüne kadar Türkiye’ de 21 alışveriş merkezi açan Turkmall, İç Anadolu’ nun önde gelen şirketlerinden Yıltaş Grup’un ortaklığı ile Tokat’ ın ilk AVM’sini hizmete sokuyor.

Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

İşte Tokat'ın vizyon projeleri!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu geçtiğimiz gün tüm sosyal medya hesaplarından aynı anda gerçekleştirdiği canlı yayınla projelerini anlattı.

İşte Tokat'a yapılacak yatırımlar!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, basın mensupları ile yaptığı kahvaltı toplantısında, bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan geri dönüşümleri ve yapılacak projeler hakkında kamuoyu yoklamasında bulunarak bilgilendirmelerde bulundu. İşte Tokat'ın projeleri...

Tokat Zile'deki restorasyon çalışmalarına hız verildi!

Tarihi sokakları koruma amaçlı imar planı ve sokak sağlıklaştırma projeleri kapsamında Tokat Zile'de tarihi ev ve sokakların restorasyon çalışmalarına hız verildi.

Toyzz Shop Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM ‘de açtı!

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM’ de açan Toyzz Shop, Tokat’lı çocuklar ve aileler için oyuncağın yeni adresi olacak.

Bimeks 127. şubesini Tokat Novada AVM'de açtı!

Bimeks, 2013 yılında yaptığı yeni mağaza açılışlarına bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, bu hedefi doğrultusunda Tokat'taki mağazasını da Novada AVM'de açtı...

Tokat Novada Alışveriş Merkezi açıldı!

Tokat’ın ilk büyük alışveriş merkezi törenle açıldı. Tokat-Turhal yolu üzerinde eski sebze halinin yerine Turkmall ile Yıltaş Grup'un ortaklığında yapılan Novada Alışveriş Merkezi (AVM) 14 ayda inşa edildi...

Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Novada Tokat'ta bir hipermarket, ünlü markaların yer alacağı perakende mağazaları, sinema, eğlence, Türk ve dünya mutfağından yemeklerin sunulacağı restoran ve kafelerin yer alacağı AVM'nin Yeşilırmak ve Tokat Kalesi manzaralı terasları da var..

Novada Tokat 30 Nisan’da açılıyor!

Bugüne kadar Türkiye’ de 21 alışveriş merkezi açan Turkmall, İç Anadolu’ nun önde gelen şirketlerinden Yıltaş Grup’un ortaklığı ile Tokat’ ın ilk AVM’sini hizmete sokuyor.

Tokat Yeni Hayat Evleri satışta! 4+1 daireler 150 bin TL!

Tokat merkezde Yenikent Yazıcıoğlu Kooperatifleri ve Ahi Evleri ile inşaat sektöründe atılım yapan Mali Yapı ve Diztaş AŞ.nin akıllı konut olarak yaptığı 23'er katlı 190 konutluk projeleri göz kamaştırıyor...

Novada Tokat AVM açılış için gün sayıyor!

Tokat’ ta eski sebze halinin yerine yapılan 60 milyon euroluk yatırım değerine sahip Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi bin 500 kişiye istihdam olanağı sağlayacak...

Turkmall Novada Tokat ile 22. alışveriş merkezini açıyor!

Turkmall, 21 yılda gerçekleştirdiği 5 milyar Avro’luk AVM yatırımının 2 milyar Avro’sunu Anadolu’ya yaptı. Tokat’ta temeli atılan Novada Tokat 17.750 metrekarelik arazi üzerine kuruluyor. Yatırım değeri ise  60 milyon Avro...

Turkmall, Tokat Novada ile AVM sayısını 22'ye çıkaracak!

Turkmall, Tokat'a açacağı Novada AVM ile toplam AVM sayısını 22'ye çıkaracak...

Novada Tokat projeleri Haberi

Novada Tokat projeleri

60 milyon Avroluk yatırım değerine sahip Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi 17.750 metrekare alan üzerine kuruldu.  2.500 metrekarelik hipermarket, ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı yaklaşık 20.000 metrekarelik perakende mağazaları, 1.600 metrekarelik sinema alanı, 1.400 metrekarelik eğlence ve 2.500 metrekarelik yeme içme alanından oluşan Novada Tokat yılda 5 milyon ziyaretçi çekmeyi hedefliyor.

Zengin marka karmasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini bir arada olacağı restoran ve kafeleri ile de dikkat çeken Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi; bir tarafında Yeşilırmak ve diğer tarafında Tokat Kalesi manzaralı terasları ile Tokat’ın yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor.

Türkiye’de 25 ilde bulunan Cinemaximum sinemaları, 1.600 metrekarelik sinema alanıyla Novada Tokat’ta da hizmet veriyor.

Sanatla iç içe bir AVM

Turkmall’un bütün projelerinde olduğu gibi Novada...