07 / 05 / 2024

NovoCon S ürünü

NovoCon S ürünü

Danfoss Türkiye, HVAC sektöründe çığır açacak yepyeni ürünü ‘ NovoCon™ S Danfoss Dijital Aktüatör ’ü, düzenleyeceği lansmanla tanıtacak.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

2023’le birlikte herkes buğday başta olmak üzere birçok tarım ürününde artış olup olmayacağını merak ediyor. Peki buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Tahıl koridoru arpa, buğday ve mısırın fiyatını düşürdü! İşte 8 Ağustos 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi

Tahıl koridorundan bir haftada 10 gemiyle 305 bin ton sevkiyat gerçekleşirken, bu proje Türkiye’de arpa, buğday ve mısırın fiyatlarını geçen aya göre düşürdü…

Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda ilk test sürüşü yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ilçeden geçecek 13 istasyona sahip Dudullu-Bostancı Metrosu'nun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman YHT Hattı'nın ilk test sürüşünü gerçekleştirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın ilk test sürüşüne katıldı.

Adil Karaismailoğlu Konya-Karaman YHT Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda test sürüşü polemiği!

1 Ocak 2021’de açılacak olan, önceki dönemde durdurulan Alibeyköy-Eminönü Tramvay hattının AKP döneminde seçime sayılı günler kala gerçekleştirilen test sürüşünün nasıl yapıldığı öğrenildi. 

Mısır petrol karşılığında Irak'ı yeniden imar edecek!

Irak ile Mısır arasında 15 işbirliği protokolü imzalandığı ve Mısır'ın, petrol karşılığında Irak'ı yeniden imar etmesi konusunda anlaşma yapıldığı açıklandı.

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı!

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye kentindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı yaptı.

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Mısır'da 3 katlı bina çöktü! 5 ölü!

Mısır'ın güneyinde kalan Kina bölgesinde 3 katlı bina çöktü. Olay sonucunda 4'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

NovoCon S ürünü Haberi

NovoCon S ürünü

Danfoss Türkiye, HVAC sektöründe çığır açacak yepyeni ürünü ‘NovoCon™ S Danfoss Dijital Aktüatör’ü, düzenleyeceği lansmanla tanıtacak. Ankara Crown Plaza’da 4 Haziran 2015 Perşembe günü saat 16.30’da başlayacak lansman toplantısına Danfoss Türkiye Isıtma Segmenti İş Geliştirme Müdürü Recep Burak Kolsuk da katılacak.

Bugüne kadar yapılamayanları gerçekleştirecek özellikleri ve üstün performansıyla HVAC sektörünün geleceğini değiştirecek olan NovoCon, sektör profesyonellerinin de ilgi odağı...