15 / 05 / 2024

novrum amerika gayrimenkul satışı

novrum amerika gayrimenkul satışı

The Turkish Property Centre (TTPC Ltd.) markası Novrum, Amerika Birleşik Devletleri’nde akılcı gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, kira getirili çok özel ve avantajlı projeler sunuyor.

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Google ofis olarak kullanmak için gayrimenkul alıyor!

Google ofis olarak devreye sokmak için hızla gayrimenkul almaya başladı. Şirketin  Amerika’nın çeşitli bölgelerinde bina almak için 7 milyar dolar harcadığı belirtiliyor...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Amerika, konut alımında Türklerin birinci tercihi oldu!

Gayrimenkul yatırımında rotasını yurt dışına yönelten Türklerin konut alımında birinci tercihi Amerika oldu. isteamerika.com kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, dolar bazında yüzde 20 gelir sağlandığını belirtti...

Amerika’da gayrimenkul sahibi olmak daha kolay!

Amerika’da gayrimenkul sahibi olmak Türkiye’ye göre daha kolay. ABD Emlak Yatırım, müşterilerinin güvenli ve karlı birer yatırım yapmalarına olanak sağlıyor.

Novrum Gayrimenkul projelerini Türkiye'de tanıtacak!

NOVRUM Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi ABD, İngiltere, Fransa ve Dubai gibi ülkelerden sonra projelerini Türkiye'de de tanıtacak...

Amerika’da yüzde 10 getirili konut yatırımı!

Türk gayrimenkul yatırımcısı yurt dışında yatırımlarını hızlandırdı. Türklerin yurt dışındaki yatırım iştahı en çok ABD'de arttı. Amerika’da aylık yüzde 10 getirili fırsatlarla ev sahibi olunuyor.

Amerika'da kira garantili avantajlı projeler!

The Turkish Property Centre (TTPC Ltd.) markası Novrum, Amerika Birleşik Devletleri’nde akılcı gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, kira getirili çok özel ve avantajlı projeler sunuyor.

Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın!

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

novrum amerika gayrimenkul satışı Haberi

novrum amerika gayrimenkul satışı

The Turkish Property Centre (TTPC Ltd.) markası olan Novrum, Miami başta olmak üzere Amerika’da kira getirili akılcı Gayrımenkul yatırımı yapmak isteyenlere özel projeler sunuyor. Türkiye’nin ilk Uluslararası ödüllü Gayrımenkul yatırım şirketi olan Novrum’un son projesi, Miami’nin en prestijli ve lüks projelerinden W Hotel & Residence Türkiye’de yapılan lansmanla tanıtıldı. Miami’nin en büyük Müteahhit şirketi olan Related Gruba ait W Hotel & Residence, yatırımcısına yıllık %9 gibi muhteşem bir kira getirisi sağlıyor.

W Hotel&Residence, 75 m² ile 135 m² arasında değişen 1+1 ve 2+1 residence dairelerden oluşuyor. Türkiye’den yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği projede residence dairelerin %50’si kısa sürede satılırken, %15’ini Türkler satın aldı. Olağanüstü lüks sunan W Hotel&Residence, %9 kira getirisi ile yatırımcısına kısa sürede ödediği parayı geri kazandırırken, yaşamak için...