17 / 05 / 2024

now bomonti daire fiyatları

now bomonti daire fiyatları

Now Bomonti; Now Gayrimenkul ve Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımıyla zemin üstü 15 katlı, karma proje olarak yükseliyor. 9 ve 15.katlar arasında değişik seçeneklerde planlanlanan rezidanslar bulunuyor...

Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık!

Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık daireleri metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor. Now Bomonti satılık daire bilgisine dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı!

Ünlü müzisyen, besteci ve yapımcı Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı. İzmirliler’i çok sevdiğini belirten Adrian, İzmir’e yaptığı yatırımın heyecanını paylaştı...

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları!

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları KDV dahil 717 bin TL'den başlıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Mahall Bomonti İzmir 2017 daire fiyatları!

Mahall Bomonti İzmir 2017 daire fiyatları 406 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan proje İzmir Konak'ta hayata geçirildi...

Türkerler Mahall Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Türkerler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesi İzmir Konak'ta konumlandırılıyor. Peki Türkerler Mahall Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Nidapark Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan meydana gelen Nidapark Bomonti projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nidapark Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Extensa İstanbul Bomonti'de 17. daire kiralandı!

Extensa Bomonti Apartman projesindeki 17 no'lu daire, dün kiraya verildi. Dairenin kira değeri ise 3 bin 145,85 TL.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Mahall Bomonti Halkapınar daire fiyatları!

İzmir Konak'a bağlı Halkapınar'da yer alan Mahall Bomonti Halkapınar daire fiyatları 387 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Türkerler İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Mahall Bomonti İzmir Konak daire fiyatları!

İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor. Mahall Bomonti İzmir Konak daire fiyatları 387 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Queen Central Park Bomonti satılık daire fiyatları!

İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti bölgesinde konumlandırılan Queen Central Park Bomonti projesi 1.080 bağımsız birimden meydana geliyor. Queen Central Park Bomonti satılık daire fiyatları 570 bin liradan başlayarak değişiyor.

Mahall Bomonti İzmir satılık daire!

İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi 470 adet konut, 572 adet ofis ve 30 ticari üniteden meydana geliyor. Mahall Bomonti İzmir satılık daire fiyatları 329 bin TL'den başlayarak değişiyor.

İzmir Mahall Bomonti daire fiyatları 2017!

İzmir Mahall Bomonti daire fiyatları 329 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Mahall Bomonti İzmir projesinin işletmeciliği Divan Grubu tarafından yapılacak...

now bomonti daire fiyatları Haberi

now bomonti daire fiyatları


Now Bomonti; Now Gayrimenkul ve Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımıyla zemin üstü 15 katlı, karma proje olarak yükseliyor. Now Bomonti projesi, Bomonti’nin eşsiz mimari yapısını bütünleştirerek, tüm ayrıntıların düşünüldüğü, konforlu ve huzurlu yaşam alanlarıyla benzersiz ve yalnız size özel bir ayrıcalık sunarken,gerçek REZİDANS, OFİS ve ÇARŞI keyfini yaşatıyor.


Konutlar;


9 ve 15.katlar arasında altı ana konut tipolojisinin değişen seçeneklerle planlandığı rezidanslar 1+0’dan penthouse’lara kadar çeşitlenmektedir. Üst katlar, home ofis olarak da kullanıma sunulabiliyor. 1 -2.bodrum kat ve zemin kat ticari alan-çarşı olarak kullanıma sunulmuştur. 


Ofis katları;


Projede, ilk 8 katta büyüklükleri 72 m2 ile 2.000 m2 arasında değişen büyüklüklerde farklı tiplerde ofisler bulunuyor.


Oto park ; 7 bodrum kat planlanmıştır.


Now Bomonti projesinde,


A+ standartlarda konut + ofis + çarşı , 70 m² ile 2.000 m² arasında değişen...