15 / 05 / 2024

Now Bomonti ön talep

Now Bomonti ön talep

5 bin metrekare arsa alanı üzerinde 15 katlı tek blok olarak tasarlanan Now Bomonti, merkezi konumu ve de ulaşım olanakları ile yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor...

Now Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Now Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çeri tarafından kuruldu.

 Bomonti Fabrikası'nın  Diyanet'e tahsis işlemi iptal edildi!

İstanbul 12'inci idare Mahkemesi, yıkılan Bomonti Fabrikası'na ait depoların  Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilme kararını iptal etti.

Bomonti Bira Fabrikası'nın müftülüğe devrinin iptali için imza kampanyası başlatıldı!

Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devinin ortaya atılmasından sonra mahalle sakinleri harekete geçti. Şişli mahalle sakinleri Diyanet'in kararı iptal etmesi için imza kampanyası başlattı. 

İBB Bomonti Bira Fabrikası'nın devredilmesiyle ilgili toplantı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Diyanet ve Şişli Belediyesi Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devredilmesiyle ilgili ortak toplantı yapacak. 

Bomonti Bira Fabrikası'nın binaları Diyanet'e devredildi!

Kültür varlığı statüsünde bulunan Bomonti Bira Fabrikası'nın binaları Diyanet'e tahsis edildi.

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Bomonti'de 2+1 konutlar geri dönüş süresinde avantajlı!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan www.endeksa.com’un verilerine göre Bomonti'de ortalama konut fiyatı 738 bin TL olarak belirlendi.

Bomonti beyaz yakalıların yeni adresi oldu!

Konumuyla dikkatleri üzerine çeken ancak çarpık yapılaşma sebebiyle yıldızı sönük kalan bölgeler, kentsel dönüşümle cazibesini yeniden kazanıyor. Cazibesini yeniden kazanan bölgelerin başında ise Beyoğlu’nda Piyalepaşa, Şişli’de ise Bomonti geliyor.

Bomonti, inşaatın gözdesi oldu!

İstanbul’daki kabuk değişimi ile yeni kültür, sanat ve eğlence bölgeleri doğuyor. Bomonti de bunlardan biri. Eski fabrika bölgesi son yedi yılda kültür, sanat, eğlence bölgesine dönüştü..

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 

Nidapark Bomonti'de ön satış fiyatları 599 bin TL'den başlıyor!

Nidapark Bomonti'de ön satış fiyatları 599 bin TL'den başlıyor. Nidapark Bomonti projesinde konut, ofis ve mağazalar olacak...

Nidapark Bomonti yakında ön satışta!

Nidapark Bomonti yakında ön satışa çıkıyor. Tahincioğlu'nun projesi Nidapark Bomonti'de konut, ofis, meydan ve mağazalar olacak...

Mahall Bomonti Sanat'ta Kadınlar Günü'ne özel sergi!

Mahall Bomonti Sanat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de çok özel bir sergi sanatseverlerle buluştu.

Now Bomonti ön talep Haberi

Now Bomonti ön talep

Şişli-Bomonti’de inşaat çalışmaları devam eden Now Bomonti’de satışlar henüz başlamamasına rağmen talep her geçen gün artıyor. 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde 15 katlı tek blok olarak tasarlanan Now Bomonti, merkezi konumu ve ulaşım olanakları ile yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.


Yapımı Ali Başyazıcıoğlu Holding iştiraki Now Gayrimenkul tarafından üstlenilen Now Bomonti’ye yatırımcıların büyük ilgisi devam ediyor. Resmi satışların henüz başlamadığı Now Bomonti’de metrekare fiyatları ise 5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor.


Now Bomonti, 60 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişik büyüklüklerde ofis veya konutun tasarlanabileceği modüler bir mimariye sahip. Özgün mimarisi ve konumu ile fark yaratan proje, yatırımcılarına bir konut ya da ofis seçeneğinin yanı sıra, zengin sosyal avantajları ile geleceğin yaşam biçimini de sunuyor.


İstanbul’un merkezinde ve...