02 / 05 / 2024

Nşehir II. Etap

Nşehir II. Etap

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, yaz durgunluğu yaşamıyor.

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap projesinde yer alan 278 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 5.Etap ihalesi yarın!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan 61 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 6. Etap'ın ihalesi yapıldı!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 6. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Şehir 4. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Kuzey Şehir 4. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede toplam 222 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kuzeyşehir 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Kuzeyşehir 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Nşehir II. Etap Haberi

Nşehir II. Etap

Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites'in yapımını Aralık ayı sonuna kadar tamamlayacak olan kuruluş, yeni projelerle büyümesini sürdürecek.


Özyurtlar İnşaat Bir taraftan yeni projeler satışa sunmaya hazırlanan kuruluş, diğer taraftan da mevcut projelerini tamamlayıp sahiplerine teslim etmeyi planlıyor.




Bu yıl sonuna kadar Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites projelerinin inşatını bitireceklerini ve sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Sonbaharda yeni projelerimizin satışına başlayacağız. Bugüne kadar toplam 15 bin konutluk 18 proje yaptık. Bu projelerimizde 40 bin kişi oturuyor. Sonbaharda yeni projelerle konut alıcısının karşısına çıkacağız” dedi.




Teslime hazırlandıkları projeler hakkında bilgi veren Özyurt: “İlk etabını geçtiğimiz yıl teslim ettiğimiz Nşehir projemizin ikinci etabını da bu yıl sonunda teslim edeceğiz. Esenyurt'ta yükselen Nşehir II. Etap...