30 / 04 / 2024

nsehir ozyurt

nsehir ozyurt

Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği Nşehir projesinde yer alan 2+1 daireler 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. KDV oranının yüzde 1 olduğu Nşehir’de toplam 578 konut bulunuyor...

nsehir ozyurt Haberi

nsehir ozyurt


Esenyurt, Bahçeşehir ve Beylikdüzü’nde bugüne kadar 6 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi Nşehir’in iki ayda yüzde 50’sini sattı. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen ve 6 blokta 578 konuttan oluşan Nşehir’de 1+0’dan 3+1’e farklı tipte ve büyüklükte evler bulunuyor. Yoğun ilgi gören Nşehir’de sınırlı sayıda üretilen 2+1 daireler çok özel bir fiyattan satışa sunuldu. 


82 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelerin 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Şuanda Nşehir, Esenyurt’un en uygun fiyatlı projesi. Metrekare fiyatımız 1400 lira civarında. Bölgede fiyatlar hızla yükseliyor. Çünkü Esenyurt’ta imar planları değişti. Artık daha düşük emsalli konutlar yapılacak. Ayrıca KDV oranları da yükseldi. Tüm bunlar fiyatları artıracak” dedi. 



Bugün alın iki kere kazanın

Yeni imar planına uygun...