28 / 04 / 2024

Nşehir Özyurtlar İnşaat evleri

Nşehir Özyurtlar İnşaat evleri

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Nşehir Özyurtlar İnşaat projesinde fiyatlar 140 bin liradan başlıyor...

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının yüzde 30'u tamam!

Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının yüzde 30'unun tamamlandığını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, hastane inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, çalışmaların birçok şeyi gösterdiğini söyledi.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Altın Şehir projesinin inşaatı başladı!

Kahramanmaraş’ta Altın Şehir projesinin inşaatına başlandı. 38 bin metrekare arsa üzerine kurulacak Altın Şehir, kaplı oto parkı hariç toplamda 5 kat ve yaklaşık 107 bin metrekare kapalı alanda, 400 iş yeri ile hizmet verecek.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Necdet Ünüvar Adana şehir hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, yapımı devam eden bin 550 yataklı şehir hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya'nın Beyşehir'de inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı.Toplantıya Beyşehir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

Avrupa Konutları Başakşehir: Artaş İnşaat'ın Kayaşehir'deki İlk Projesi!

Artaş İnşaat, Kayaşehir'e Avrupa Konutları'nı taşıyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi için hazırlanan Artaş Grubu, projeye yıl sonuna doğru başlaması planlıyor. İşte projenin tüm detayları...

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Nşehir Özyurtlar İnşaat evleri Haberi

Nşehir Özyurtlar İnşaat evleri

Nşehir Özyurtlar İnşaat projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire tiplerini bünyesinde barındırıyor. Nşehir projesi 30 bin 188 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Konut büyüklüklerinin 70 metrekare ile 140 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 82 metrekare ve 3+1 daireler 140 metrekare büyüklükte.


Nşehir Özyurtlar İnşaat fiyat!


Projede fiyatlar 140 bin liradan başlangıç gösteriyor. Nşehir Özyurtlar İnşaat fiyat listesi şöyle;


70 metrekare 1 oda 1 salon konutlar 140 bin lira, 

82 metrekare 2 oda 1 salon konutlar 180 bin lira, 

140 metrekare 3 oda 1 salon konutlar ise 280 bin liradan başlıyor. 


Beylikdüzü'nde yer alan Nşehir Özyurtlar İnşaat Evleri'nde; buhar odası, fitness center, oyun...