06 / 05 / 2024

NST İnşaat Oto ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede

NST İnşaat Oto ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede

NST İnşaat Oto ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Neşe Tunca ortaklığında kuruldu.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karabuçak tarafından kuruldu.

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Barış tarafından kuruldu.

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Kaymazlar Hafriyat İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymazlar Hafriyat İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kaymaz tarafından kuruldu.

NST İnşaat Oto ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

NST İnşaat Oto ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede


NST İnşaat Oto ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Neşe Tunca ortaklığında kuruldu. 


NST İnşaat Oto ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak, 2-Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, 4-Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış...