03 / 05 / 2024

NTEPE Yapı

NTEPE Yapı

Sektördeki tecrübeleriyle önümüzdeki süreçte de müşterilerine kazançlı yatırımlar sunmanın planlarını yaptıklarını ifade eden Hakan Yavuz, ''NTEPE Yapı olarak projelerimizde Bursalılar'a özgün ve modern yapılar sunma çabası içerisindeyiz" dedi.

Her katı deniz manzaralı Har Teknik Tuzla Aydıntepe konutları  satışta!

Har Yapı tarafından inşa edilen Tuzla Aydıntepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede 32 adet konut yer alıyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Bayburt Aydıntepe’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Bayburt Aydıntepe projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Aydıntepe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Aydıntepe 2022 sosyal konut projesi...

Tuzla Aydıntepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği plan notu askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mahallesi, (Eski) 5002 Ada 2 Parselin Bulunduğu Terkinli Alana Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Yapılan Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydıntepe Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Aydıntepe Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Bayburt Aydıntepe'deki gizemli yapıya ziyaretçi akını!

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde bir inşaat kazısı sırasında tesadüfen bulunan Aydıntepe Yer Altı Şehri ziyaretçi akınına uğruyor. Geçen yıl 15 bin 500 kişi Aydıntepe Yer Altı Şehri'nin bu güzelliğini görme şansı elde etti.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Akkoç Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İreç tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ayem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emir Aydın tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Cihadiye Caddesi'nde kuruldu.

NTEPE Yapı Bursalılar'a özgün yapılar sunuyor!

Sektördeki tecrübeleriyle önümüzdeki süreçte de müşterilerine kazançlı yatırımlar sunmanın planlarını yaptıklarını ifade eden Hakan Yavuz, ''NTEPE Yapı olarak projelerimizde Bursalılar'a özgün ve modern yapılar sunma çabası içerisindeyiz" dedi.

Ferzem İnşaat ve Yapı Malzemeleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferzem İnşaat ve Yapı Malzemeleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kenan Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Tuzla, Aydıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

MYK Eko İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYK Eko İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Çelik ve İkram Atmaca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Salih Sokak'ta kuruldu.

Bayburt'taki Aydıntepe Yeraltı Şehri destek bekliyor!

Bayburt’ta 3 bin yıllık geçmişiyle yörenin önemli tarihi yapılarından biri olan ve tesadüfen bulunan Aydıntepe Yeraltı Şehri ziyaretçilerini bekliyor.

NTEPE Yapı Haberi

NTEPE Yapı

Sektördeki tecrübeleriyle önümüzdeki süreçte de müşterilerine kazançlı yatırımlar sunmanın planlarını yaptıklarım ifade eden Hakan Yavuz, insanın yaşadığı her alanda inşaat çalışmaları vardır. Bu nedenle bizler müşterilerimiz için en güzelini yapma ve üretme gayreti içerisindeyiz. Son dönemde kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte inşaat sektöründe çok önemli yatırımlar yapılıyor. Bursa özellikle batıya doğru gelişen bir şehir. Bu büyümeden haliyle inşaat sektörü de nasibini alıyor. Biz de NTEPE Yapı olarak bu gelişmeye katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Projelerimizde müşteri beklentisi ve memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Özgün ve modern yapılar sunma çabası içerisindeyiz" dedi. 



www.ntepeyapi.com



Posta...