03 / 05 / 2024

NTown Esenyurt harita

NTown Esenyurt harita

Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta yükselen N Town Esenyurt ödeme planı dahilinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor...

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Yeditepe Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

İklim Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İklim Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Hacıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak'ta kuruldu.

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emel Çimen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve Eren Can Şah Gü ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 1 milyon 220 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Şahin Pişkin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Esenyurt markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan ve büyük ilgi gören kuruluş, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown’u teslim etmeye hazırlanıyor.

Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'da erken teslim heyecanı!

İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt’ta inşa edilen bu dört proje hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayanlara büyük fırsat sunuyor.Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'da erken teslim heyecanı...

Ntown Esenyurt Evleri ödeme tablosu!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ntown Esenyurt Evleri ödeme tablosu kapsamında tamamı peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Konut teslimlerine 3 ay içerisinde başlanması planlanan projede satış süreci devam ediyor...

Ntown Konutları fiyat!

Tamamı peşin ödemelerde ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan Ntown Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor...

Ntown Evleri Esenyurt!

Dairelerin 159 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Ntown Evleri Esenyurt, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Proje, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3 dakika mesafede yükseliyor

Esenyurt Ntown Özyurtlar İnşaat!

Esenyurt Ntown Özyurtlar İnşaat projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Projede daireler 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

NTown Esenyurt harita Haberi

NTown Esenyurt harita

Dairelerin 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu N Town Esenyurt ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede yer alan daireler hemen teslim ediliyor. 


Özyurtlar İnşaat tarafından, İstanbul Esenyurt'ta yaşama geçirilen Ntown Residence'ın sosyal imkanları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları bulunuyor.


Ntowers projesinin etabı olarak inşa edilen N Town Esenyurt ödeme planı öncesinde projenin diğer bilgilerine değinelim. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.  



Lokasyon olarak; Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ntown Esenyurt projesi, TEM Otobanı üzerinde konumlanıyor. 


N Town Esenyurt ödeme planı!


N Town Esenyurt ödeme...