14 / 05 / 2024

Nuh Bol

Nuh Bol

Yağmur56 Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Bol ve Nuh Bol ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Esenyurt, Yunusemre Mahallesi, 382 Sokak'ta kuruldu.

Nuh D İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nuh D İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Ulusoy tarafından kuruldu.

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın!

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın...

Nuh Çimento'dan flaş temettü kararı!

Nuh Çimento'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada temmettü dağıtım kararı alındığı bildirildi.

Emekli promosyonunda güzellik yapan bol keseden dağıtan İş Bankası bir iyilik daha yaptı

Emekli promosyonları konusunda elini bol tutan ve en yüksek promosyonu veren bankalar arasında yer alan İş Bankası, sürekli benzin alan vatandaşlarla ilgili güzel bir gelişmeyi de duyurdu.

Alman kalitesiyle Türk Kahvesi Fakir’de! Hem de bol köpüklü İşte 28 Eylül 2022 Fakir fiyat listesi!

Ben adını söyleyemediğim kahveyi içmem, Türk kahevesinden başkasını ağızıma sürmem diyenler bu haber tam size göre. Alman küçük ev aletleri üreticisi Fakir’de hem hızlı hem bol köpüklü kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. İşte fakir fiyatları.

Rekabet Kurulu’ndan makarna devi için flaş karar! Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda'ya soruşturma

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası şirketi hakkında, rekabeti önleyen faaliyetlerde bulunduğu iddiası ile ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Nuh Çimento'nun ihracatı yüzde 151,8 arttı!

Nuh Çimento, 2019 rakamlarına göre, ihracatını yüzde 151,8 oranında artırarak 118 milyon 748 bin dolara çıkarttı. Bu artış, şirketi ihracat sıralamasında birinciliğe taşıdı.

Nuh Çimento tüm ticari ve finansal hedeflerine ulaştı!

Nuh Çimento Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Gökhan Bozkurt yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) rağmen ticari hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Altın 'bol likidite, düşük faiz ve salgın' ortamında yükselişini sürdürüyor!

Kovid-19 salgınıyla beraber belirsizliklerin ve risklerin arttığı küresel konjonktürde, merkez bankalarının bol likidite sağlaması ve düşük faizler, altının onsunda ve bu paralelde gram altında yükselişi beraberinde getirdi.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Nuh Bol Haberi

Nuh Bol

Yağmur56 Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Bol ve Nuh Bol ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Esenyurt, Yunusemre Mahallesi, 382 Sokak'ta kuruldu.


Yağmur56 Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...