30 / 04 / 2024

Nuh Çimento eğitim kampüsü

Nuh Çimento eğitim kampüsü

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsü hayata geçiriliyor.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Nuh Çimento'nun ihracatı yüzde 151,8 arttı!

Nuh Çimento, 2019 rakamlarına göre, ihracatını yüzde 151,8 oranında artırarak 118 milyon 748 bin dolara çıkarttı. Bu artış, şirketi ihracat sıralamasında birinciliğe taşıdı.

Nuh Çimento'nun acı günü! Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti!

Nuh Çimento'nun Eski Yönetim Üyesi Merhum Burhan Dinçbal'ın eşi, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Hisarcıklıoğlu'nun ananesi Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti. Nuh Çimento Sanayi A.Ş. ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Nuh Çimento'dan 12 okul yatırımı!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, eğitim konusundaki yatırımlardan bahsetti. Firma toplamda 12 okul inşa etmeyi planlıyor.

Nuh Çimento'dan 17 milyonluk eğitim kampüsü!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsü hayata geçiriliyor.

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Nuh Çimento'nun acı günü: Hikmet Eskiyapan vefat etti!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş'nin kurucularından merhum Ahmet Eskiyapan'ın eşi Hikmet Eskiyapan vefat etti. Nuh Çimento taziye ilanı yayınlattı.

TOKİ, Maliye Bakanlığı'na dev bir eğitim kompleksi inşa edecek!

Maliye Yüksek Eğitim Merkezi (MAYEM) Uyumlaştırma birimi, Uluslararası Eğitim Merkezi ve dershane birimlerinin yer alacağı eğitim kompleks, zemine kadar eğimli ve çim yüzeyli çatı mimarisi ile dikkat çekiyor

Japonya'dan gelen 2 deprem uzmanı Çanakkale'de eğitim veriyor!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) arasında imzalanan protokol gereği, 2 Japon uzman, çocuk ve velilere deprem konusunda bilgi verdi

Milli Eğitim Bakanlığı arsa ve binalarını eğitim kurumlarına açtı!

Bakan Dinçer imzalı genelge ile MEB'e ait bina ve arsalar ihtiyaç duyulması durumunda eğitim kurumları ile kamu kurum ve kuruluşlarına tahsis edilebilecek

181 askerlik şubesi kapatılıp, okul öncesi eğitim için kullanılacak!

Başbakan Tayyip Erdoğan, kapatılmasına karar verilen 181 askerlik şubesine ait binaların, okul öncesi eğitimde kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceğini açıkladı

Atalay Şahinoğlu: Nuh Çimento'nun cirosu yüzde 10, kazancı yüzde 10-15 arttı!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlu, 2011 yılı cirosunda yüzde 10 artış olduğunu, şirket karlılığında da yüzde 10 - 15 oranında artış olacağını söyledi

İNDER'in Yetki Belgeli Usta Eğitim Programı 15 Şubat'ta başlayacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) Yetki Belgeli Usta Eğitim Programı 15 Şubat'ta başlayacak

Nuh Çimento eğitim kampüsü Haberi

Nuh Çimento eğitim kampüsü


Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda yaklaşık 17 milyon liraya 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsü yapılıyor.


Nuh Çimento'dan yapılan açıklamada, "Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası" kapsamında Kocaeli Valiliği ile Nuh Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin ve Üst Yönetici (CEO) Kamil Gökhan Bozkurt liderliğinde imzalanan protokol gereğince, kentin en büyük sosyal sorumluluk projesi olarak "İzmit Nuh Çimento Eğitim Kampüsü"nün hayata geçeceği belirtildi. 


İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda yaklaşık 17 milyon liraya 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsünün yapıldığı bildirilen açıklamada, inşaatın 2018 yılında biteceği ve kent merkezindeki İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Yavuz Kız Meslek Anadolu Lisesi'nin buraya taşınacağının belirtildiği kaydedildi. 


Açıklamada, Nuh Çimento...