15 / 05 / 2024

nuh çimento enerji

nuh çimento enerji

Nuh Enerji Elektrik'in sahibi olduğu Pamuk Elektrik Üretim Ticaret ve Sanayi LTD. ŞTİ'nin hisselerinin tamamı Haldız İnşaat Otomotiv ve Tic.Ltd.Şti'ye satılıyor. Tarafların devir şartlarında anlaşma sağlamalı halinde yeni bir açıklama yapılacak...

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın!

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın...

Nuh Çimento'dan flaş temettü kararı!

Nuh Çimento'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada temmettü dağıtım kararı alındığı bildirildi.

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Çimento maliyetleri arttı satışlar geçen yıla göre 14,5 milyon tona geriledi

Çimeno sektörü maliyetlerinde doğal gaza zam kaynaklı enerji maliyeti yüzde 10 arttı. Maliyetlerdeki artışlar ve konut sektöründeki durgunluk çimento sektöründeki satışların gerilemesine neden oldu.

Çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor...

Doğalgaz krizi çimento sektörünü vurdu!

Enerji tüketiminde ikinci sektör konumunda bulunan çimento fabrikalarının doğal gaz kesintileri sebebiyle büyük bir kısmının üretime ara vereceği aktarılırken, fırının içindeki tuğlaların dökülmesi sebebiyle bozulan bir fırının 9 aya kadar üretimden kopabileceği belirtiliyor.  

Pandemi çimento faaliyetlerini nasıl etkiledi?

Sintek Group Kurucu Ortağı Onur Atakay yaptığı açıklamalarda, 2021'de enerji, çimento, demir-çelik ve lojistik başta olmak üzere birçok sektör adına yaşanan gelişmelere değindi. İşte o açıklamalar...

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Enerji maliyetlerinde meydana gelen artış ve yeni inşaat projelerinin azalması ikinci yarıdan itibaren çimentonun büyüme hızında yavaşlamayı getirdi. Peki enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Nuh Çimento'nun ihracatı yüzde 151,8 arttı!

Nuh Çimento, 2019 rakamlarına göre, ihracatını yüzde 151,8 oranında artırarak 118 milyon 748 bin dolara çıkarttı. Bu artış, şirketi ihracat sıralamasında birinciliğe taşıdı.

Nuh Çimento tüm ticari ve finansal hedeflerine ulaştı!

Nuh Çimento Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Gökhan Bozkurt yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) rağmen ticari hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Enver Paralı vefat etti!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı, Nuh Beton Yönetim Kurulu eski Başkanı Enver paralı vefat etti. 

nuh çimento enerji Haberi

nuh çimento enerji


Nuh Çimento'nun yaptığı açıklama şöyle:


Nuh Çimento Sanayi A.Ş.'nin  bağlı ortaklıklarından Nuh Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin %100 hissesine sahip olduğu PAMUK ELEKTRİK ÜRETİM TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ'nin hisselerinin tamamının Haldız İnşaat Otomotiv ve Tic.Ltd.Şti'ye satışı ve devrine ilişkin şartların belirlenmesi amacıyla ön görüşmeler başlatılmış olup, taraflar arasında bir niyet mektubu imzalanmıştır. Tarafların satış ve devir şartlarında mutabakata varmaları halinde; ilgili hisse devir işlemleri EPDK'nın (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu), Rekabet Kurulu'nun ve diğer bazı resmi kamu kurum ve kuruluşlarının inceleme ve onaylarına tabi olup, bu kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli ön incelemeler başlatılacaktır.  

Konu ile ilgili gelişme olması halinde Kamuoyu Aydınlatma Platformundan (KAP) bilgilendirme...