15 / 05 / 2024

nuh çimeto

nuh çimeto

Nuh Enerji Elektrik'in sahibi olduğu Pamuk Elektrik Üretim Ticaret ve Sanayi LTD. ŞTİ'nin hisselerinin tamamı Haldız İnşaat Otomotiv ve Tic.Ltd.Şti'ye satılıyor. Tarafların devir şartlarında anlaşma sağlamalı halinde yeni bir açıklama yapılacak...

Nuh D İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nuh D İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Ulusoy tarafından kuruldu.

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın!

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın...

Nuh Çimento'dan flaş temettü kararı!

Nuh Çimento'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada temmettü dağıtım kararı alındığı bildirildi.

Rekabet Kurulu’ndan makarna devi için flaş karar! Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda'ya soruşturma

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası şirketi hakkında, rekabeti önleyen faaliyetlerde bulunduğu iddiası ile ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt, İlker Aydın , Ali Alaltun tarafından kuruldu.

Byt Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byt Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer ve Meryem Sövüt tarafından kuruldu.

Ertm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt tarafından kuruldu.

Mashra İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mashra İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Zübeyde Akhan  ve Nuh Üyüdücü tarafından kuruldu.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Nuh Çimento'nun ihracatı yüzde 151,8 arttı!

Nuh Çimento, 2019 rakamlarına göre, ihracatını yüzde 151,8 oranında artırarak 118 milyon 748 bin dolara çıkarttı. Bu artış, şirketi ihracat sıralamasında birinciliğe taşıdı.

nuh çimeto Haberi

nuh çimeto


Nuh Çimento'nun yaptığı açıklama şöyle:


Nuh Çimento Sanayi A.Ş.'nin  bağlı ortaklıklarından Nuh Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin %100 hissesine sahip olduğu PAMUK ELEKTRİK ÜRETİM TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ'nin hisselerinin tamamının Haldız İnşaat Otomotiv ve Tic.Ltd.Şti'ye satışı ve devrine ilişkin şartların belirlenmesi amacıyla ön görüşmeler başlatılmış olup, taraflar arasında bir niyet mektubu imzalanmıştır. Tarafların satış ve devir şartlarında mutabakata varmaları halinde; ilgili hisse devir işlemleri EPDK'nın (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu), Rekabet Kurulu'nun ve diğer bazı resmi kamu kurum ve kuruluşlarının inceleme ve onaylarına tabi olup, bu kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli ön incelemeler başlatılacaktır.  

Konu ile ilgili gelişme olması halinde Kamuoyu Aydınlatma Platformundan (KAP) bilgilendirme...