29 / 04 / 2024

Nuh Yükselgüngör açıklama

Nuh Yükselgüngör açıklama

Yaşanan terör olayları konut satışlarını vurdu. Yabancıların Mersin'den aldığı konut sayısında yüzde 30 ila 40'lık bir gerileme yaşandı

Nuh Yükselgüngör: İnşaat sektöründeki sorunlar çözülürse Mersin şaha kalkar!

Mersin Müteahhitler Derneği Başkanı Nuh Yükselgüngör, inşaat sektörünün sorunlarını anlattı, "Bekleyen dev projelerimiz ve tüm kenti kapsayacak Nazım İmar Planı'nın yenilenmesi ile kent ekonomimiz atağa kalkacaktır' dedi.

Hükümetten konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı açıklaması: Devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? İşte o açıklama...

'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasına son nokta! Bakan Şimşek'ten açıklama geldi..

Son zamanlarda kredi kartı taksitlerinin kaldırılacağına yönelik haberler çıkmaya başladı. Vatandaşlar merakla konunun detayını araştırırken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuyla ilgili açıklama yaptı, Bakan Şimşek duyurdu...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Kıdem tazminatında yeni uygulama! Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kritik açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, kıdem tazminatının emeklilik sistemine dahil edilmesine yönelik çalışmayla ilgili yaptığı açıklama sonrası kıdem tazminatı tartışması tekrar gündemde.  Peki kıdem tazminatında neler değişecek? İşte yeni uygulama...

Akbank'tan flaş bir açıklama daha. 3 ay boyunca erteleyecekler

Akbank'tan kredi kullanmak isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank mobilden kredi kullanacak vatandaşlar kredilerini 3 ay sonra ödemeye başlayacak.

Euro için öyle bir açıklama geldi ki.. Euro yatırımcıları tir tir titreyecek! 1 eurosu bile olan hemen baksın

Metzler analistlerinden euro kuru ile ilgili açıklama geldi. Euronun dolar karşısında düşmeye devam edeceğini belirten analistler euro yatırımcılarını endişelendirdi. Peki euro ne zaman yükselişe geçecek? Euro bugün ne kadar oldu?

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş açıklama. Son tarih verildi

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından ayrıca son tarih verildi. Bankanın kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Nuh Yükselgüngör açıklama Haberi

Nuh Yükselgüngör açıklama

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Yükselgüngör, ülke genelinde yaşanan terör olaylarının inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi. Olaylara bağlı olarak, yabancıların Mersin'den aldığı konut sayısında yüzde 30 ila 40'lık bir gerileme yaşandığını bildiren Yükselgüngör, lokomotif olan inşaat sektörünün desteklenmesi ve yabancılara satılan konutların ihracat alanında değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. 


BÜYÜK ZARAR VERDİ 


Yükselgüngör, son günlerde artan terör olaylarının kent turizmine yansımalarını değerlendirdi. Olaylarla birlikte yabancıların kentte satın aldığı konut sayısında yüzde 30 ila 40'lık bir gerileme yaşandığını vurgulayan Yükselgüngör, "Satışlarda geçen seneye kıyasla ciddi fark var. Konutu olan yabancılar Mersin'e gelmeye çekiniyorlar. İnsanlar, İstanbul veya Güneydoğu'da yaşanan olayların Mersin'de de yaşanabileceğinden korkuyorlar. Terör olayları inşaat sektörü ve konut satışına çok büyük zarar verdi" dedi.


SEKTÖRE DESTEK VERİLMELİ


Konut...