02 / 05 / 2024

Nuhoğlu Atayıl Yapı nerede

Nuhoğlu Atayıl Yapı nerede

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faruk Nuhoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Mardin'de müftülük binasını yıkan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı!

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi!

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi kapsamında yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Cubes Ankara projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları!

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları minimum 396 bin TL'den başlıyor. Teslimleri gelecek Aralık ayında yapılacak olan proje Bağcılar'da yükseliyor...

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Zeynel Abidin ve Metin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Nuhoğlu Atayıl Yapı nerede Haberi

Nuhoğlu Atayıl Yapı nerede

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faruk Nuhoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu. 


Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yürürlükteki ithalat ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ihracatını ithalatını ve iç ticaretini yapmak, 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil...