07 / 05 / 2024

Nuhoğlu İnşaat iletişim

Nuhoğlu İnşaat iletişim

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Yenitepe Kadıköy projesinin ruhsatını aldı!

Dönüşümün sembolü Fikirtepe’de çalışmalarına devam eden Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, bölgede konut metrekare fiyatlarının 7 bin lira bandında olduğunu dile getirdi.

Nuhoğlu İnşaat 12 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe’de geliştirdiği ve kentsel dönüşümün Türkiye’deki en iyi örnekleri arasında yer alacak ‘Yenitepe Kadıköy’ projesinde çok önemli bir adım atıyor.Nuhoğlu İnşaat 12 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor.

Nuhoğlu İnşaat’ın web sitesi yenilendi!

İnşaat sektöründe birçok projeyi hayata geçiren Nuhoğlu İnşaat web sitesini yeniledi

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Ali Nuhoğlu yeni şirket kurdu!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni şirketini 10 milyon TL sermeye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kurdu. 

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Nuhoğlu İnşaat iki ayda 300 milyon liralık konut sattı!

Nuhoğlu İnşaat, son gerçekleştirdiği kampanya ile Ekim ayından bu yana toplam yatırım değeri 2.4 milyar TL olan Yenitepe Kadıköy, Yenitepe İzmir, Marinera Çeşme ve Cubes Ankara projelerinden kısa sürede 300 milyon TL değerinde daire sattı.

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nuhoğlu İnşaat iletişim Haberi

Nuhoğlu İnşaat iletişim

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
A-ALTYAPI İŞLERİ:Çelik,betonarme ve her türden köprüler, viyadükler,alt ve üst geçitler,akedükler yapmak..29.12.2017 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler,

Adres: Dumlupınar Mah.Yumurtacı Abdibey Cad.B Blok No:4b/212...