10 / 05 / 2024

Nuhoğlu İnşaat ulaşım

Nuhoğlu İnşaat ulaşım

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe’de geliştirdiği ve kentsel dönüşümün Türkiye’deki en iyi örnekleri arasında yer alacak ‘Yenitepe Kadıköy’ projesinde çok önemli bir adım atıyor.Nuhoğlu İnşaat 12 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fahri Can Bağbekleyen tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aydemir tarafından kuruldu.

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efeoğlu tarafından kuruldu.

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Nuhoğlu İnşaat ulaşım Haberi

Nuhoğlu İnşaat ulaşım

25 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe çok özel projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe’de geliştirdiği ve kentsel dönüşümün Türkiye’deki en iyi örnekleri arasında yer alacak ‘Yenitepe Kadıköy’ projesinde çok önemli bir adım atıyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nın en merkezi lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de yer alan ve yenilikçi mimarisi ile Fikirtepe’de yeni bir dönemi başlatacak karma projeye dair çok önemli gelişmeleri paylaşacağımız, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı 12 Aralık'ta House Hotel'de saat 12:00'de...