07 / 05 / 2024

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, İnşaat, kazı ve iksa ruhsatlarıyla beraber bölgede başlayan inşaatlar yüzde 40'a yaklaşmış durumda.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Haberi

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu

Bölgede faaliyet gösteren 17 inşaat şirketinin kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği, bölgedeki dönüşüm sürecinde öncü rol oynuyor. 


Kadıköy Fikirtepe'de devam eden, Türkiye'nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinde mutlu sona yaklaşıldı. Bölgede çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı. Bakanlık binasında gerçekleşen törende firma temsilcilerine ruhsatlarını teslim eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: “Türkiye'ye örnek olacak bu proje ile ülkemize çok büyük ve önemli bir değer kazandırıyorsunuz. Sizlerin de zaman zaman telaffuz ettiği gibi, Türkiye'nin Manhattan'ı Fikirtepe'de yükselecek” diye konuştu.


18 milyar değere ulaşacak


İstanbul Kadıköy'de 1.350.000 metrekarelik bir alanda hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında bölgede 35.000 konut ve 2.500 ticari alan yer...