10 / 05 / 2024

Nun Otomotiv Yapı İnşaat

Nun Otomotiv Yapı İnşaat

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkesim Say tarafından kuruldu.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Togg’un ortağı yeni elektrikli ticari modelini tanıttı!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg)’un  ortaklarından biri olan Anadolu Grubu'nun otomotiv markası olan AOS tarafından geliştirilen ve özellikleri itibariyle ticari sınıfı hedef alan BIG.e tanıtıldı.

17 dakikada şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya 8 bin 316 TL indirim! Sakın kaçırmayın! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Xiaomi'nin resmi internet olmayan Xiaomi Mi 11T Pro’nun satışı yapılmıyor. Artık satışı çok az yerde yapılan cihaz Amazoncomtr'de indirimli fiyatı ile satışa sunuldu! Peki, Amazon'da Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yusuf Çakır ve Zeyneti Uluadam ortaklığında kuruldu.

Koray GYO kar payı dağıtacak mı?

Koray GYO'nun ilk yapılacak Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Yönetim Kurulu'nun 8 Kasım 2021 tarih ve 2021/39 sayılı kararı ile güncellenen Kar Payı Dağıtım Politikası yayınlandı. 

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Özer tarafından kuruldu.

Sent Antuan Kilisesini satmaya çalışan çete liderine 285 yıl!

Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi Sent Antuan Kilisesinin sözde varislerini bularak hazırladığı sahte belgelerle satışa sunan Sebahattin Gök'ün kurucusu olduğu 14 kişilik çete hakkında dava açıldı. 

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Alemdar tarafından kuruldu.

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Haberi

Nun Otomotiv Yapı İnşaat

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkesim Say tarafından kuruldu. 


Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1-Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara,hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir, kule vinç , inşaat iş makineleri v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında kiralanması, kiraya verilmesi, imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres: Kavacık Mah.Ekinciler Cad. No.5/3...