18 / 05 / 2024

Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Bayrakoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu

Nour Tour Seyahat ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Tour Seyahat ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Alaa Abdulhadı Abdulghanı Al-Shamaa ve Vael Nur ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Yeni As Bayburt Turz. Seyahat Taş.Ser.Bak.İst.İnş.Pet.Akar.Tem.Tic.San.Ltd.Şti.İst. Avcılar Şubesi açıldı!

Yeni As Bayburt Turizm Seyahat Taş. Ser. Bak. İst. İnşaat Pet. Akar. Tem. Tic. Sanayi Limited Şirketi İstanbul Avcılar Şubesi; Fuat Yolcu Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar'da açıldı.

İber Turizm Otelcilik Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İber Turizm Otelcilik Seyahat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erdinç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde Fatih, Alemdar Mahallesi, Çatalçeşme Sokak'ta kuruldu.

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Bayazıt Kuşçu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Leo turizm Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Leo turizm Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi, Mehmet Cömert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de Şişli, Gülbahar Mahallesi, Meriç Plaza'da kuruldu.

Bayburt Tuzcuzade Mahallesi'nde 2.9 milyon TL'ye satılık 20 adet tripleks daire!

Bayburt Belediyesi, Tuzcuzade Mahallesi'nde yer alan 20 adet tripleks daireyi toplam 2 milyon 900 bin TL tahmini bedelle 26 Eylül 2014 Cuma günü ihale edecek...

Bir CEO'nun hayali: Bayburt Beşpınar Köyü

6 aydır Azeri petrol devi Socar’ın CEO’luğunu yürüten Kenan Yavuz emeklilik planlarının merkezine, memleketi Bayburt’un Beşpınar Köyü'nü koymuş. İşte her fırsatta memleketine giden Kenan Yavuz'un köyüyle ilgili ilginç emeklilik planı...

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgi, Baqı Salman Alzuabidi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Şişli, Halaskargazi Mahallesi 'nde kuruldu.

Nurşin İnşaat Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurşin İnşaat Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şah Kızılkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Esenler, Üçyüzlü'de kuruldu.

Süleyman Doğan vefat etti! Danytur Turizm'in acı günü!

Danytur Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi çalışanlarından Nur Ali Doğan'ın babası Süleyman Doğan vefat etti. Vefatı üzerine Danytur Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi'nden taziye mesajı yayınladı.

JOLLY Tur Beşiktaşlı taraftara özel seyahat platformu kurdu!

JOLLY Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Yemen'e seyahat uyarısı!

Yapılan uyarıda, Yemen’de kamu düzeninin son günlerde önemli ölçüde bozulması nedeniyle, mücbir sebebi olmayan vatandaşların bu ülkeye seyahat etmekten imtina etmeleri, ülkede bulunan vatandaşların ise ayrılmaları tavsiye edildi.

Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Bayrakoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nur Bayburt Seyahat İnşaat Hafriyat Nakliyat Taahhüt Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bostanlar Arası Sokak,...