25 / 08 / 2024

nur çubuk emlak kulisi

nur çubuk emlak kulisi

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Nur Çubuk konuk oldu

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 4 arsa satıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Mardin Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin ili, Artuklu ilçesi, Nur Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Martin Artuklu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Ankara Milli Emlak'tan 18.7 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çubuk, Kahramankazan, Çankaya ve Sincan ilçelerinde yer alan 9 arsayı 18 milyon 707 bin TL'ye satıyor...

Terra Erra Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Erra Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Bella Akçubuk tarafından kuruldu.

Ankara Milli Emlak'tan 28.8 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Ve Seymen Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Gölbaşı, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde yer alan taşınmazları 28 milyon 811 bin 200 TL'ye satıyor. 

Çubuk Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 2020 yılının emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihinin 30 Kasım tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Fenerli Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fenerli Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Kaya tarafından kuruldu.

Ankara Çubuk'ta 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Çubuk'ta yer alan arsayı 9 milyon 590 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çubuk'ta 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Çubuk'ta yer alan arsayı 9 milyon 590 bin lira bedelle satışa çıkardı.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Aşkın Nur Yengi emlak kraliçesi çıktı!

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, parasını yine gayrimenkule yatırdı. Londra, Çekmeköy ve Beykoz'da evi olan şarkıcı Acarkent'te 30 milyon liraya pasaj satın aldı.

Emt Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emt Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Nur Safure Mutlukan tarafından kuruldu.

Aşkın Nur Yengi 4 katlı villasını gardırop yaptı!

Beykoz Acarkent’te oturan Aşkın Nur Yengi  tam bir emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Yengi, aynı sitedeki 8 milyon liralık 4 katlı bir villasını gardırop olarak kullanmaya başladı. 

nur çubuk emlak kulisi Haberi

nur çubuk emlak kulisi

Haftaiçi her gün 11:20'de canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Nur Çubuk akıllı bina sistemleri hakkında hakkında bilgiler verdi.


Emlak Kulisi 2 Kasım programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...