05 / 07 / 2024

Nur Şebnem Dumlu

Nur Şebnem Dumlu

Şeb-i Nur Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlknur Timur, Nur Şebnem Dumlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı

Nur Design İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Nur Design İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Şen ve Tolga Şen ortaklığında kuruldu. 

Aşkın Nur Yengi'den '30 milyon TL'lik pasaj' açıklaması!

Kıbrıs'ta sahne alan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi "30 milyon liraya pasaj satın aldı" haberleri hakkında açıklama yaptı

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2019 başvuru şartları neler? İşte Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Aşkın Nur Yengi emlak kraliçesi çıktı!

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, parasını yine gayrimenkule yatırdı. Londra, Çekmeköy ve Beykoz'da evi olan şarkıcı Acarkent'te 30 milyon liraya pasaj satın aldı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi alt gelir başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Muhterem Nur: Oturduğum ev, saray gibi!

Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur önemli açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberler hakkında konuşan Nur, ''Ben evsiz barksız değilim. Oturduğum ev bana yetiyor, saray gibi'' dedi.

Araz Nur Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Nur Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Noorollah Rafıeı, Mohammadalı Rafıeı ve Roghayyeh  Rafıeı ortaklığında kuruldu. 

3en Nur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

3en Nur Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Taylan tarafından kuruldu.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede 3+1 konutlar bulunuyor.

Nur Şebnem Dumlu Haberi

Nur Şebnem Dumlu

Şeb-i Nur Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlknur Timur, Nur Şebnem Dumlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Şeb-i Nur Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak,...