21 / 05 / 2024

Nur Tatar Kapalı Spor Salonu

Nur Tatar Kapalı Spor Salonu

Grand Prix 3. Seri Müsabakaları’nda aldığı sonuçlarla 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na doğrudan katılım yolunda önemli bir adım atan Vanlı Nur Tatar adına yaptırılan 5 bin kişilik kapalı spor salonunun yarın açılışının yapılacağını söyledi.

Kapalı Maraş yerleşime açılıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte gidip yemek yediği Kapalı Maraş’ın turizme kazandırılması için ilk adım atıldı. Şehir kademeli olarak yerleşime açılıyor.

Kapalı Maraş hakkında merak edilenler! Açılması neden önemli?

​​​​​​​KKTC Başbakanı Ersin Tatar, 1974'ten bu yana kapalı olan kıyı beldesi Maraş'ın sahillerinin Perşembe günü yeniden açılacağını açıkladı. Peki Maraş, 1974'ten bu yana neden kapalı kaldı ve açılması neden önemli?

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ın açılması için çalışmalar hızlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan'Hayelet Şehir' Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmaları yoğunlaştırdıklarından bahsederek "Maraş'ı insanlığa kazandıracağız" dedi.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş için yasal düzenlemeler ve teknik çalışmalar başlayacak!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kroonavirüs salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hız kazacağını belirtti...

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ta bazı bina ve oteller yıkılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş'ın askeri bölge statüsünden sivil statü olarak değişmesi gerektiğini ifade etti. Ersin Tatar, " Şehirde bazı binalar sahipleri tarafından tamir edilecek, bazıları da yeniden inşa edilmek için yıkılacak." dedi...

İsteyen Kapalı Maraş'ta mülklerine yerleşebilecek!

Türk tarafının yönetiminde açılması için çalışmalar gerçekleştiren Kapalı Maraş ile ilgili açıklamalarda bulunan KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Kıbrıs Rum tarafına, 'İsteyen mülklerine yerleşebilecek, dönmek istemeyen satabilecek' çağrısında bulundu.

Kapalı Maraş turizm yıldızı olacak!

KKTC Başbakanı Tatar, Kapalı Maraş’ın açılmasıyla ilgili hazırlıkları anlattı. Tatar, “Maraş’ın açılması Kuzey Kıbrıs’ı bambaşka bir yer haline getirecek” dedi.

Kapalı Maraş'ın büyük kısmı Osmanlı'nın! 

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kapalı Maraş'taki malların iadesi söz konusu olabileceğini belirterek, oradaki malların büyük kısmı Osmanlı malı olduğunu söyledi.

Van Nur Tatar Kapalı Spor Salonu bitme aşamasına geldi!

Grand Prix 3. Seri Müsabakaları’nda aldığı sonuçlarla 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na doğrudan katılım yolunda önemli bir adım atan Vanlı Nur Tatar adına yaptırılan 5 bin kişilik kapalı spor salonunun yarın açılışının yapılacağını söyledi.

Mahkemeden Tatar Meclisi binası kararı!

Akmescit Tsentralnıy Semti Mahkemesi, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun, Kırım Vakfı'nın kurucuları arasından çıkartılana kadar Tatar Meclisi binasıyla, vakfa ait diğer binaların kapalı tutulmasını kararlaştırdı.

Mamak'ın en büyük kapalı pazarı açıldı!

KAPALI pazarlarla birçok hizmeti bir arada sunan Mamak Belediyesi, Mamak'ın en büyük kapalı pazarının açılışını gerçekleştirdi. Dokuzuncu kapalı pazar yerinin açılışını yapıldı. 25 yılda yapılmayan yatırımı 4,5 yılda gerçekleştirildi...

Van'da spor salonu inşaatında göçük meydana geldi!

Alınan bilgiye göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Edremit ilçesinde yaptırılan 5 bin kişilik Nur Tatar Spor Salonu inşaatında, beton döküldüğü esnada göçük meydana geldi....

Hüseyin Avni Mutlu: Boğaziçi Köprüsü tek yönlü ve 1 saat kapalı kalacak!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Boğaziçi Köprüsü'nde ünlü golfçü Tiger Woods'un yer alacağı bir etkinlik için trafiğin 5 saat kapalı kalacağı iddiaları üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaptı...

Nur Tatar Kapalı Spor Salonu Haberi

Nur Tatar Kapalı Spor Salonu

Açıklamalarda bulunan Nevzat İnanç, Dünya Tekvando Federasyonu tarafından organize edilen ve İngiltere Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen Grand Prix 3. Seri Müsabakaları’nda bayanlar 67 kiloda tatamiye çıkan Vanlı Nur Tatar’ın ilk turlarda rakiplerini mağlup ederek yarı finale yükseldiğini belirtti. Yarı finalde Güney Koreli ve finalde Fransız rakiplerini mağlup olan milli tekvandocunun gümüş madalyanın sahibi olduğunu dile getiren İnanç, Nur Tatar’ın buradan elde ettiği puanlarla 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na katılma yolunda önemli bir adımı geride bıraktığını kaydetti. Nevzat İnanç, “Vanlı Tekvandocu Nur Tatar kızımız, İngiltere’de düzenlenen Grand Prix 3. Seri Müsabakaları’nda gümüş madalya kazanarak 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na katılma yolunda önemli bir adımı geride bıraktı. Kızımızı ülkemiz ve ilimiz adına böylesi gurur verici bir başarıya daha imza attığından dolayı tebrik ediyoruz....