29 / 07 / 2024

Nurettin Bilgiş

Nurettin Bilgiş

Concept İnşaat Emlak Kuyumculuk Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Bilgiş, Hasan Bilgiş tarafından 1 milyon 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Haziran'da kuruldu.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

İSO Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi açılıyor!

Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Odakule Binası için Bilgi Odası ise 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

"Kredilerin davranışları, krizlerin yaklaşması hakkında bilgi verir"

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İstanbul Finans Zirvesi (IFS) sona erdi. İsviçre Bank for International Settlements (BIS) yetkilisi, "Büyük finansal krizler geliyorum der, kredilerin davranışları krizlerin yaklaşması hakkında bilgi verir" dedi.

Keşan'a kent bilgi sistemi!

Edirne'de yer alan Keşan Belediyesi tarafından uygulanması düşünülen Kent Bilgi Sistemleri ile ilgili, bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da katılım sağladı.

Kombassan SPK bilgi güncellemesini yayınladı!

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliğinin 23. Maddesinin 7. Fıkrası gereğince bilgi güncellemesini yayınladı.

Nurettin Akman kimdir?

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman kimdir? Nurettin Akman, ne zamandan beri Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı olarak görev alıyor? İşte Nurettin Akman'ın biyografisi..

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti!

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti. İstanbul İl Müftülüğü Yardımcılığı görevine getirilen Başakşehir İlçe Müftüsü Ahmet Bilgi’den Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal’ a Veda Ziyaretinde bulundu.

Kandıra KO-MEK ve Bilgi Evi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Çarşı Mahallesi’nde yapılan KO-MEK ve Bilgi Evi’ni aynı anda bünyesinde barındıracak olan yapı inşaatında incelemede bulundu.

Nurettin Canikli kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli oldu. Peki, Nurettin Canikli kimdir? Nurettin Canikli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Canikli..

Mehmet Erdem Söke yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Çine Adnan Menderes Barajı’nın Söke Ovası rahatladığını belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Söke ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Murat Bilgiç kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilgiç kimdir? Murat Bilgiç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Bilgiç, ne zamandan beri TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Nurettin Özdebir: Merkez Bankası faizi düşük tutsun!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Merkez' in bugün yapacağı faiz toplantısı öncesinde sert konuştu. Özdebir "Faizi yükseltmek enflasyonu besliyor, yatırım şevkimiz kırılıyor" dedi...

Nurettin Bilgiş Haberi

Nurettin Bilgiş

Concept İnşaat Emlak Kuyumculuk Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Bilgiş, Hasan Bilgiş tarafından 1 milyon 150 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Concept İnşaat Emlak Kuyumculuk Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Concept İnşaat Emlak Kuyumculuk Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Güneşli Sokak,...